23 Ağustos 2009 Pazar

HAVUÇ GARNİTÜRLÜ BİFTEK SARMASI NASIL YAPILIR

Garnitürün yapılışı:
Havuçları kibrit çöpü biçiminde kıyın. Sarmısağı ezin. Maydanozu kıyın. Tereyağını tavada kızdırın. Sarmısağı ve havuçları ilave edip, 5 dakika kavurun. Kıyılmış maydanozları ilave edip, karıştırın. Tuz ekleyin. Etin yanında servis yapın.
Malzemeler:
- 6 dilim dana biftek,
- 2 adet tavuk göğüs bonfile,
- 3 diş sarmısak,
- 1/2 demet maydanoz,
- 1 yemek kaşığı soya sosu,
- 5 yemek kaşığı krema,
- Tuz, karabiber.
Garnitür İçin:
- 3 adet havuç,
- 2 diş sarmısak,
- 4-5 dal maydanoz,
- 2 yemek kaşığı tereyağı,
- Tuz.
Yapılışı:
Tavuk göğsünü robotta kıyın. İçine kıyılmış maydanoz, ezilmiş sarmısak, krema, soya sosu, tuz, karabiber ekleyip, karıştırın. Biftekleri yayın. Üzerine ince bir kat tavuklu harç yayın. Rulo haline getirin. Yağlanmış fırın kabına yerleştirin. Yarım çay bardağı su ilave ederek, 180°C ısıtılmış fırında 20 dakika pişirin.
Afiyet olsun.

0 Comments:


Zirve100 Sayac
Zirve100 Site istatistikleri
Zirve100 Sayac

blogger templates | Make Money Online