Malzemeler:
- 1 kg. kuşbaşı kuzu eti,
- 15-20 adet arpacık soğan,
- 15 adet kiraz domates,
- 5 adet sivri biber,
- 5 diş sarmısak,
- Tuz, karabiber, kekik,
- 6 adet milföy hamuru,
- 2 yemek kaşığı margarin.
Yapılışı:
Eti tencereye koyup, kapağını kapatın. Kısık ateşte kendi suyunda yarım saat pişirin. Yağı ilave edin. Arpacık soğanları, sarmısakları biraz kavurun. Etleri ilave edip, 5 dakika kavurun. Domates ve sivribiberleri ekleyin. Kekik, tuz, karabiber ilave edin. Fırına dayanıklı kaselerin içine etleri paylaştırın. Milföy hamurlarını üzerine kapatıp, fırına sürün. Hamurlar kızarınca ters çevirip servis yapın.
Afiyet olsun
23 Ağustos 2009 Pazar
ÇANAK KEBABI NASIL YAPILIR
Gönderen en-guncel-videolar zaman: 07:10
Etiketler: ÇANAK KEBABI NASIL YAPILIR
Subscribe to:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 Comments:
Post a Comment