20 Ağustos 2009 Perşembe

İNGİLTEREDEKİ LEZBİYEN ÖĞRETMEN

İngiltere'de 15 yaşındaki öğrencisiyle lezbiyen ilişki yaşayan öğretmen 14 yıl hapis istemiyle yargılanacak.

İngiltere'nin ünlü kolejlerinden London City kolejinde müzik öğretmenliği yapan ve öğrenciler tarafından "Bayan caz" olarak adlandırılan 26 yaşındaki Helen Goddard, 15 yaşında bir öğrencisiyle lezbiyen ilişkiye girmek suçundan tutuklandı.

Öğrencisiyle defalarca birlikte olan ve bu yüzden okul yönetimi tarafından görevden uzaklaştırılan genç öğretmenin 14 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacağı belirtildi. Kız öğrenci ise annesine, öğretmeniyle yaşadığı ilişkiyi itiraf ederken, bunun sıradan bir ilişki değil gerçek bir aşk olduğunu da söyledi.

Mizik yeteneğiyle "harika çocuk" olarak anılan ve 2000'deki Sidney Olimpiyatlar'ının açılışında trampet çalan Helen Goddard'ın bir öğrencisiyle ilişkisinin ortaya çıkması tüm ülkede şok yarattı.http://www.hurriyet.com.tr/_np/9961/8629961.jpg

ELEKTİRİKLİ CHOPPER GÖRÜNTÜLERİ

http://media.samanyoluhaber.com/media/fotogaleri/2009/08/20/1/1.jpg
http://media.samanyoluhaber.com/media/fotogaleri/2009/08/20/1/2.jpg

ARDA ARDA TURAN SEVGİLİSİ SİNEM KOBAL GÖRÜNTÜSÜ

Soluğu O'nda aldı!
Galatasaray'ın gözde oyuncusu 'sadece arkadaşız' dediği oyuncuyla yeniden yakalandı

Galatasaray'ın milli yıldızı Arda Turan'ın adı bu aralar sunucu ve oyuncu Sinem Kobal ile sık sık anılmaya başlandı.

SADECE ARKADAŞIZ

Galatasaraylı futbolcu Arda Turan ile oyuncu Sinem Kobal'ın adı aşk dedikodularına karışmış ancak Arda tepki gösterip, Sinem ile aralarında duygusal hiçbir şey olmadığını sadece arkadaş olduklarını söylemişti!

SOLUĞU SİNEM'İN YANINDA ALDI

Arda, geçen hafta Ukrayna ile oynanan maçta forma giymişti. Ukrayna'yı 3-0 yenen millilerimiz maçın ardından saat 03.30'da da yurda dönmüştü. Bir arkadaşım uçak indikten yaklaşık altı saat sonra Arda'yı Bağdat Caddesi'ndeki Saray'da görmüş; Sinem'le kahvaltı ediyorlarmış. Anlaşılan arkadaşı Arda'nın burnunda tütmüş! Baksanıza, yorucu maçın ardından birkaç saat uyuyup, soluğu arkadaşının yanında almış!!(Sabah)


Zirve100 Sayac
Zirve100 Site istatistikleri
Zirve100 Sayac

blogger templates | Make Money Online