MALZEMELER: 250 gr kusbasi et, 150 gr kuru bamya, 3 sogan 2 kasik margarin, 1 limon, tuz, su (et suyu), 1 kasik salça
YAPILISI: Kuru bamya limonlu suda hafif haslanir, süzülür. Bir tencerede et bir miktar su ilave edilerek yumusayincaya kadar pisirilir. Yag ve ince dogranmis soganlar konur. Kavrulur. Salça tuz limon, su (et suyu) ilave edilir. Su kaynamaya baslayinca haslanmis bamyalar da konur. Özlesinceye kadar pisirilir. Suyu eksilirse sicak su ilave edilir, sicak sicak servis yapilir.
23 Ağustos 2009 Pazar
BAMYA ÇORBASI NASIL YAPILIR
Gönderen en-guncel-videolar zaman: 07:15
Etiketler: BAMYA ÇORBASI NASIL YAPILIR
Subscribe to:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 Comments:
Post a Comment