14 Ağustos 2009 Cuma

SEMRA DUYAR IN EŞİ HAKKINDAKİ ŞOK SÖZLERİ

G NOKTASI NEREDEDİR?

G NOKTASI NEREDEDİR?
Yüzyılın en önemli keşiflerinden birinin adı “G noktası”. 1940 yılında Alman jinekolog Dr. Ernst Granfenburg tarafından adı konulan bu nokta, daha doğrusu alanın, kadının en erojen bölgelerinden biri olduğu iddia ediliyor. Vajina duvarında, yaklaşık 5 cm derinlikte bulunan ve bir noktadan çok bir alan diyebileceğimiz G noktasının orgazmı kolaylaştırdığı söyleniyor. Niye bir söylenti gibi aktardığımıza gelince; bu bölgeyi bulmak için, Kristof Kolomb’un Amerika’yı keşfederken harcadığı enerjiyi gözden çıkarmalısınız. Çünkü, Kutup Yıldızı’nın gökyüzündeki yerini bilmeniz, onu her gece gökyüzünde görebileceğiniz anlamına gelmez. Partnerinizle birlikte bu duyarlı bölgeyi bulmak için çeşitli pozisyonlar deneyebilirsiniz

SEKS SADECE BÜYÜK BİR ZEVK KAYNAĞI DEĞİLDİR

SEKS SADECE BÜYÜK BİR ZEVK KAYNAĞI DEĞİLDİR
Seks sadece büyük bir zevk kaynağı değildir. Yaşamımıza renk getiren, yaşamı paylaşmayı öğreten bir ilişkidir.
Seks, sağlığımız açısından da çok önemlidir, düzenli bir seks yaşamı, cinsel dürtüleri tatmin eder ve cinsel düzensizliğin getireceği stres, sinirlilik ve huzursuzluktan korur. Belki de daha uzun ve kaliteli yaşam için bir anahtardır. Burda vurgulamak istediğimiz seks yaparak daha uzun ve sağlıklı yaşayabileceğimiz değildir.

Seks, çok geniş bir kavramdır sadece cinsel organların birbirlerine değmesi, uyarması ve orgazm yaşanması, tek başına seks değildir. Eşler birbirlerine daha çok bağlanır, birbirlerini daha çok düşünürler ve uyum içinde olurlar. Daha önce yaşadıklarını konuşurlar, zihinlerindeki hoş, birleştirici anıları tazelerler.

Kalpleri de birleştirir
Seks sadece bedenleri değil, ruhları ve kalpleri de birleştirir. Özellikle kadında seks isteği bir fiziksel aktiviteden çok, ruhunu doyurmak amacı ile kendine gösterir.

Duygularını partnerine duygulu ve sevgi dolu sözlerle aktarmak, eşler arasında var olan toleransın da artmasına neden olacaktır. Bir çok sorunun çözülmesinde önemli bir adımı oluşturacaktır.

Cinsellikte, egoizmin ortadan kalkması, bütün ortak konularda da daha açık ve paylaşımcı eşler yaratır. Eşlerin birbirlerine karşı olan bu yaklaşımları ve duydukları mutluluk cinsel uyarılma açısından da büyük önem taşır. Her iki eş de bu kadar mutlu oldukları bir ilişkiyi sık sık yaşamak isteyeceklerdir.

Açık ve mutlu bir ilişki eşleri, 'Eşimi nasıl daha mutlu edebilirim?' sorusunu sormaya ve yeni fantaziler üretmeye yönlendirecektir.

Başarıya giden yol
Eşlerin cinsellik konusundaki bilgileri, eşler arasındaki ilişkilerin başarısı ve çeşitliliği açısından önemlidir. Burada vurgulamak istediğimiz eşlerin ne kadar çok cinsel deneyimi varsa veya ne kadar çok cinsel yöntem biliyorsa o kadar başarılı oldukları değildir. Her çift, yaşadıkları kültüre göre bilgi edinecekleridir. Önemli olan bilgilerini geliştirmek için kaynaklara başvurmaktan çekinmemeleridir. Eşinin karşısına, değişiklik olsun veya ilgi çeksin diye siyah deri seksi elbiselerle çıkarsa belki de eşinin kendisinden soğumasına neden olabilir.

Kültürel yapı önemli
Bu nedenle, eşler kendi kültürel yapılarının izin vereceği değişiklikleri kendileri bulmalıdır. Ancak bu konudaki kaynaklar onlara fikir verebilir. Cinsellikte atılacak bütün adımlar yakınlaştırıcı olmalıdır. Eşler, seks yaşamlarını ilgilendiren konularda çok dikkatli seçimler yapmalıdır ve eşlerinin düşüncesini mutlaka sormalıdır. Düzenli ve mutlu bir cinsel yaşam, sağlık, mutluk ve huzur getirecektir.

CİNSEL YAŞANTINIZI TATLANDIRIN

CİNSEL YAŞANTINIZI TATLANDIRIN
Bebekliğimizden beri birçoğumuz, duyularımızın pek azını kullanırız. Cinsel ilişkiye girmeden de birbirimizi mutlu etmeyi öğrenirken, herbir duyunun sevişmeye yardımcı olması için nasıl kullanılacağını da bilmek, yararlı olabilir.
İşte birkaç örnek:
Kokunun gücü
Parfüm, parfümlü sabun, masaj için kokulu yağlar, çiçekler, oda parfümleri veya koku duyunuzu zenginleştirecek herhangi bir şey kullanın (hepsini birada değil ama!). Unutmayın ki, eğer çok fazla parfüm kullanırsanız, eşinizi tahrik eden doğal kokularınızı yok etme riskiyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Çok temiz olmaya ve iyi yıkanmaya özen gösterin. Ama doğal kokularınızı yok edecek kadar da gıcır gıcır temizlenmeyin. Bu arada, belki de ilk kez, eşinizin bedeninin çeşitli bölümlerinin nasıl koktuğunu öğrenin.

Ses efektleri
Sevişirken eşinizin çıkardığı sesler oldukça tahrik edici olabilir. 'Seni seviyorum' anlamına gelen inlemeler, iç çekmeler ve çığlıklar, sevişmenin nasıl gittiğine ilişkin önemli ipuçlarıdır. Işıkları kapatarak, sadece sesleri izleyerek, eşinizin cinsel uyarısının nasıl gitgide artığını gözleyin. Bedenlerinizin birbiriyle temasından meydana gelen seslerden haz almaya çalışın. Sevişirken güzel müzik kullanmayı da unutmayın.

Her şeyi görebilmek
Eşinizi günlük işlerini yaparken izlemekten zevk almaya, onunla ilgili nelerden hoşlandığınızı gerçekten anlamaya çalışın. Birbirinizin dış görünüşü üzerine iltifat yapın ve mutlu olduğunuz şeyler için teşekkür edin.

Tat almak
Dilinizle, eşinizin tüm bedeninin tadını öğrenmeye çalışın. Ağzının, yüzünün, teninin ve salgılarının tadına varın. Tad alma ve koku duyuları birbiriyle yakından bağlantılı olduğu için, koku egzersizleriyle başabaş gider.

ERKEKLERİN CİNSEL FANTAZİ MERAKI HASTALIK OLARAK ALGILANMAMALI

ERKEKLERİN CİNSEL FANTAZİ MERAKI HASTALIK OLARAK ALGILANMAMALI
Bazı insanlar dokunulmaktan, bazıları cinsellik konuşmaktan, bazıları ise fantezi kurmaktan ve gerçekleştirmekten hoşlanırlar..
Erkek arkadaşımla iyi bir cinsel hayatımız vardı ama son zamanlarda sürekli fantezilerinden bahsediyor. Yaptırmak için uğraşıyor. Bütün gece beni uyutmuyor. Uykusuzluktan çalışamaz oldum. Sizce sevgilim hasta mı? Emine H./ Antalya

Cinsellikte en önemli şey; her iki tarafın da aynı şeyi istemesi, bundan keyif almasıdır. Bazı insanlar dokunulmaktan, bazıları cinsellik konuşmaktan, bazıları ise sık cinsel fantezi kurmaktan ve bu fantezileri gerçekleştirmekten hoşlanırlar.

SEVGİNİZİ İFADE EDİN

Tüm erkekler böyle olmadığı gibi kişinin tercih ettiği bu uyarı şekli de onun hasta olduğu anlamına gelmez. Çünkü cinsel istek, bilincin dışında kaynaklanır. Bastırılmış cinsel istekler, partnerinizin fanteziye yönelmesine yol açabilir. Bu nedenle ona ilgi ve sevginizi ifade ederek, cinsel hayatınızı sorgulamanızda fayda var.

YARATICI OLUN!

Yapmanız gereken; partnerinizin cinsel fantezilerini bastırmak yerine, sizin de hoş gördüğünüz çerçevede yaşamasına fırsat vermektir. Ayrıca farklı ilgi alanlarına yönelmeniz, daha yaratıcı ve aktif olmanız partnerinizin daha az fantezi konuşmasına yardım edecektir.

SEVGİLİNİZ NASIL İYİ BİR ERKEK YAPILIR

SEVGİLİNİZ NASIL İYİ BİR ERKEK YAPILIR
Uzun süreli ilişki yaşayan her kadın, erkeklerin değişimden nefret ettiklerini bilir. Kadınlar saç şekillerini, giyim tarzlarını ya da cep telefonlarını ikide bir değiştirirken, erkekler var olandan kopamaz ve ona sıkı sıkıya bağlanırlar.
Onların arkadaşları, kıyafetleri veya en tercih ettikleri içki asla değişmez, iyi çevresi olan arkadaşları yerine kılıksız ve silik eski okul arkadaşları ile görüşmeyi tercih ederler. 15 yaşından beri içtikleri biradan şaraba geçmeleri bile son derece zordur.

İşte iki cinsi ayıran en önemli ve tartışmaya açık özelliklerden birisi de budur. Modayı takip eden, dinamik genç kadın, "Eski iç çamaşırlarını çöpe attım ve sana yeni Calvin Klein iç çamaşırları aldım" derken, eski kafalı erkek: "İnanmıyorum! En sevdiklerim! Neden beni değiştirmeye çalışıyorsun?" diye tepki verebilir.

Belki de abartıyoruz ama eminiz hepiniz buna benzer olaylar yaşamışsınızdır. Erkeklerin yaşadığı ikilem şudur: sıkıcı olmak istemezler ama bunun için de çok dikkatli olmaları ve çaba harcamaları gerekir. O yüzden onların yeni bir şey denemekten hoşlanmadıklarını ve kalabalıktan uzak durmak istediklerini aklınızdan çıkarmamalısınız.

Peki, o halde onları nasıl eğiteceğiz? Aşağıdaki üç basamaklı planın yardımıyla bunu basitçe yapabilirsiniz:

• Onun erkeksi duyularına dokunun.
• Espri anlayışını harekete geçirin.
• Olayları büyütmeyin.

Değişime uğradığını kendisi bile fark etmeden bunu sağlayabilirseniz tam anlamıyla başarılı oldunuz demektir.

Moda takipçisi değil, şık
Moda söz konusu olunca, erkekler ikiye ayrılırlar. Eski jean ve yırtık tişörtle ortada dolasan aylak tipler veya modayı takip ettiğini göstermek için en ünlü modacıların koleksiyonlarına avuç dolusu para harcayan moda kurbanları. Sizin yapmanız gereken ise onların orta yolu bulmasını sağlamak.

İYİ ÇAY İÇİN BİRKAÇ ÖNERİ

İYİ ÇAY İÇİN BİRKAÇ ÖNERİ
Su on saniyeden fazla kaynayıp fokurdamamalıdır yoksa gereğinden fazal oksijen kaybeder.
Soğumuş suyu asla yeniden kaynatmamak gerekir.
Demlenmiş çayı porselen çaydanlığa boşaltmadan önce bir kez karıştırın.
Yeşil çay, altlığı olmayan fincanla, siyah çay ise altlıklı fincanla sunulur.
Demliğin, çaydanlığın ve çay bardaklarının metal olmamaları ve deterjanla yıkanmamaları gerekir. Metal çaydanlıkta yapılan çayda metal tadı olur.

SEKS YAPMANIN STANDARDI VAR MI?

SEKS YAPMANIN STANDARDI VAR MI?
Eğer sizin ilişkinizde de buna benzer sorunlarınız varsa, belki burada yazılanlar size yardımcı olabilir. Çiftlerden sıklıkla duyulan en sık duyulan şikayet sık seks yapma konusunda. İnsan olarak farklılıklarımızı düşündüğünüzde seks tercihlerimizin farklı olması gayet mantıklı gelmeli. Bazı araştırmalarda seks kriterleri ve sayıları verilir. İlişkinizi bunlara göre değerlendiremeyin. Günde sadece 1 kez seks yapmak, hafta da bir seks yapmak, gün aşırı seks yapmak ibi kriterlerin siz memnun oldukça bir önemi yok.

CİNSEL İLİŞKİ İÇİN ÇOK YAŞLI DEĞİLSİNİZ

CİNSEL İLİŞKİ İÇİN ÇOK YAŞLI DEĞİLSİNİZ
Tüm yaşlardaki çiftler cinsel ilişkiyle ilgilidir. Cinsel yaşam sağlıklı bir ilişkinin önemli bir parçasıdır. Gerçekten de, yapılan birçok araştırmada aktif cinsel yaşamın yaşlanmanın çok doğal bir parçası olduğu gösterilmiştir.

SEKSTE ÇEKİNCELERE YER YOKTUR.

SEKSTE ÇEKİNCELERE YER YOKTUR.
Seksin korkutucu çekince içinde değil, samimi ve açık olarak konuşulması mutlu bir cinsel yaşam için bir gerekliliktir. Çiftler birbirine hoşlandığı şeyleri söyleyebilmeli, kendini seks sırasında iyi ve rahat hissetmeli, seksin bir performans gösterisi veya ‘normal’ olması gerektiğini düşünmemelidir. Bu da ancak karşılıklı konuşarak mümkün olur.

SEKSİN VÜCUT GÖRÜNTÜSÜ İLE HİÇBİR ALAKASI YOKTUR.

SEKSİN VÜCUT GÖRÜNTÜSÜ İLE HİÇBİR ALAKASI YOKTUR.
Mükemmel olmayan vücutlar da seksten zevk alır, partnerine zevk verir. Burada tarafların karşılıklı olarak dürüst ve saygılı olmaları, cinselliği bu şekilde yaşamaları önemlidir. Tatmin edici seksi oluşturan pozitif faktörler seks sırasında cinsel istek, tarafların müsaade yeteneği, haklarını değerlendirme yeteneği ,cinsellikle ilgili doğru bilgilere sahip olmaları, yeterli heyecanı hissetmeleri ve beyinsel konsantrasyon ile karşılıklı tensel kokunun birbirine çekici gelmesi olarak özetlenebilir.

ÇAY KANSER YAPICI HÜCRELERE ENGEL

ÇAY KANSER YAPICI HÜCRELERE ENGEL
Siyah çayın bileşenlerinin antioksidan etkisinin olabileceği, kanser yapıcı hücrelerin oluşmasını engelleyebileceği düşünülmektedir. Geçtiğimiz yıllarda yapılan çeşitil araştırmalar çayın kalp hastalıkları, felç ve tromboza karşı olası etkilerini göstermektedir. Çaydaki kafeinin kalp ve dolaşım sistemi için hafif bir uyarıcı olabileceği ve böylece arteoskleroz (damar sertliği) olasılığını azaltabileceği düşünülmektedir. Ayrıca çaydaki polifenollerin, kolekstrolün damarlar tarafından emilmesini ve kan pıhtılarının oluşmasını engellediğine de inanılmaktadır.
Çaydaki kafein, konsantrasyonu artırabilir, tat ve koku alma duyularını güçlendirebilir. Çayın hazım sağlayan sıvıları, böbrekler ve karaciğer de dahil olmak üzere metabolizmayı uyarır. Böylece toksinlerin ve diğer istenmeyen maddelerin vücuttan atılmasına yardımcı

SEKSTE DÜŞ KURMAYIN YAŞAYIN

SEKSTE DÜŞ KURMAYIN YAŞAYIN
İnsanı eğlendiren her şey ya kanuna aykırıdır,ya pahalıdır, ya da kilo yapar. Bir tek seks, (en azından eşler arasında) istenildiği zaman yapılabilir, kalori yakmanıza yardımcı olur ve hayatı hem güzelleştirip hem de daha heyecanlı hale getirir. Üstelik en iyi yanı: Bunun için tek ihtiyacınız, iki istekli insandır. Kolay iş! Yani, teoride tabii…
Cinsel hayatınızı keyifli yaşamak için utanma duygusundan genel kurallardan biraz olsun arınmanızda yarar var. Buna biraz da kendine güven ve kendini beğenme duygularını eklerseniz emin olun eşinizin gözü hiçbir şey görmeyecek. Şimdi hayallerinizi gerçekleştirme zamanı… Mutlaka yatak odasında olmak zorunda değilsiniz, saatin gece yansını göstermeside gerekmiyor, yorgunluğu ise tamamen unutun Çünkü tıpkı, spor yaptıkça vücudun güç kazanması gibi, partnerinizle yakınlaştıkça siz de enerji ile dolacaksınız.
Sekse Ara Sıramı İhtiyaç Duyuyoruz?
Pratikte bizi çok memnun eden cinsel hayatı maalesef çok az yaşıyoruz. Prezervatif firması Durex'in raporuna göre günde ortalama 8 kez seks hakkında düşünüyormuşuz. Peki bukadar düşüncelerimizde olan seksi neden yaşamıyoruz? Çünkü bu işi inanılmaz derecede önemsiyoruz ve kaliteli seksin mutlaka belli başlı yan faktörleri de beraberinde taşıması gerektiğine inanıyoruz. Yani yumuşacık bir yatak, güzel bir müzik, en az iki saat zaman ve eşler arasında mükemmel bir uyum gibi. Ne kadar da teferruatlı bütün. bunlar! Her üç çiftten birinin yetersiz kalan cinsel hayatından şikayetçi olmasına şaşmamak gerek! Halbuki, seks olugusunu biraz daha rahat karşılasak, ona ihtiyacı olan besinleri, yani espriyi, rahatlık, merak ve günlük hayatta sabit bir yeri versek, ne kadar da rahat ve heyecan verici olurdu cinsel hayatımız…

ÇAY DEMLEMENİN PÜF NOKTALARI

ÇAY DEMLEMENİN PÜF NOKTALARI
Özellikle Türk insanı için sabah kahvaltılarının vazgeçilmezi çayın aslında bilmediğimiz bir çok özelliği var. Sütsüz ve şekersiz alındığı sürece kalorisi olmayan çay, vücudun su dengesinin korur, kahveden çok daha canlandırıcı ve tazeleyicidir..
ÇAYIN KİMYASI
Camelia Sinensis bitkisinin yaprakları, çaya kendine has koku ve tadını veren birçok kimyasal madde, amino asitler, karbonhidratlar, mineral iyonları, kafein ve polifenolik bileşimler içerir. Ayrıca % 75-80 oranında su içerirler; ki bu oran işleme sürecinin ilk soldurma aşamalarında % 60-70e düşer. Oolong ve siyah çay işlemenin mayalanma (veya oksitlenme) aşamasında, polifenolik flavanoller (veya katekinler) havadaki oksijenle oksitlenerek o benzersiz tad ve rengi yaratırlar. Kavurma (veya kurutma) işlemi, oksidasyona neden olan enzimi etkisiz kılar ve hatta içinde bulunan su oranını % 3e düşürür.
Siyah çayın kokusu çok karmaşıktır. Bugüne kadar hidrokarbonlar, alkoller ve asitler olmak üzere 550 den fazla kimyasal madde tespit edilmiştir. Bunların çoğu işleme sırasında oluşur ve kimyasal madde kendi önemli özelliklerini ekkeleyerek, çayı içenin koku alma duyusuyla çayın tadına katkıda bulunur. Ancak tad, esas olarak çeşitli (çok yaygın ama hatalı olarak tanen diye bilinen) polifenolik bileşimlerin kafeinle değişime uğraması sonucu ortaya çıkar.

KADINLARDA KILLANMA ARTIŞI-HİRŞUTİZM

KADINLARDA KILLANMA ARTIŞI-HİRŞUTİZM
Hirşutizm, androjen adı verilen seks hormonuna bağlı kıllanma artışı olarak açıklanabilir. Kıllanma artışı genelde üst dudak, çene, kulak, yanak, alt karın, sırt, göğüs ve üst kol ile uylukta meydana gelir.
Hirşutizm, genelde androjen hormonunun artışına bağlı olarak meydana gelmekle birlikte bazen de kıl köklerinin bu hormona olan duyarlılığının artışı sonucunda da meydana gelebilir.
En sık rastlanılan nedeni, polikistik over hastalığıdır (POH). POH da tipik olarak adet düzensizlikleri, kısırlık, şişmanlık ve hirşutizm gözlenir. Bu hastalığa böbrek üstü bezlerinden androjen salınımını arttıran hipotalamao-hipofzer hastalığın neden olduğu sanılmaktadır.
Androjen salgılayan over (yumurtalık) tümörleri genelde hızlı kıl büyümesine, adet görmemeye ve virilizasyona (memede küçülme, seste kalınlaşma, kliterusta büyüme, alında açılma gibi) neden olurlar. Bu tümörlerden en sık testesteron hormonu salgılanır.
Bazı enzim eksiklikleri ve böbrek üstü bezinden uygunsuz hormon salınımı da hirşutizme neden olabilir. Böbrek üstü bezlerinden en çok salgılanan androjen Dihidroepiandrosteron-sülfattır.
Nadiren diğer bazı durumlarda da (hipotiroidi ve akromegali gibi) hirşutizm olabilir. Herhangi bir nedene bağlanamayan hirşutizm durumları da vardır.

Hirşutizm, hipertirikoz denilen ve yer olarak normal ancak miktar olarak artmış kıllanmadan ayrılmalıdır, çünkü tedavileri farklıdır.
İlaçlardan fenitoin, minoksidil, diazoksit ; kıl büyümesine neden olabilirler. Penisilamin ve streptomisin de çocuklarda benzer etki gösterirler. Hekzakolorobenzen (mantar öldürücü) de kıllanmada artışa neden olur.
Porfiria, hipotiroidizm, dermatomiyozit, akromegali, Hurler hastalığı, Cornelia de Lange hastalığı kıllanmada artışa neden olabilir.
Laboratuvar
Testosteron, Dihidroepiandrosteron-sülfat, bir gecelik (overnight) deksametazon süpresyon testi, iki günlük düşük doz deksametazon süpresyon testi, androstenodiol glukuronid ölçümleri tanıda yardımcı olabilir. Ayrıca şüphelenilen hastalığa yönelik testler de gerekli olabilir.
Tedavi
Tedavide ilaç olarak doğum kontrol hapları, progestinler, spironalactone, simetidine, GnRH analogları, siproteron asetat kullanılabilir.
Kozmetik olarak ağda, depilatörler, elektroliz, traş kullanılabilir.
Altta yatan bir hastalık saptanmışsa buna yönelik tedaviler daima önceliklidir.
Tıbbi tedavi sonucunda hirşutizm hastalarının %23-95 inde düzelme olmaktadır.

BAŞTAN ÇIKARAN SEKS SIRLARI

BAŞTAN ÇIKARAN SEKS SIRLARI
Baştan çıkarıcı seksi hareketlerle hoşlandığınız kişinin dikkatini çekin.. İşte uygulanmış, etkili yöntemler.. Uzun adımlarla, salınarak ve etrafta tanıdık birini arıyor gibi bakının. Arkadaşınızın yanına doğru giderken, varlığınızı iyice belli etmek ve boyunuzu uzun göstermek için büyük adımlar atın.
Çağıran bakışlar, erkeklerin akıllarını başlarından alır, o yüzden bu cilveli bakışı mutlaka kullanın. Hoşlandığınız erkeğin gözlerinin içine en fazla üç saniye kadar bakın ve sonra gözlerinizi kaçırın. Onu istediğinizi anlaması için bunu birkaç kere tekrarlayın.

Sadece bakışmak yeterli değildir. Ona yaklaşmak daha fazla ustalık ister. Direkt yanına gitmek yerine, ona yavaş yavaş yaklaşın. Yan taraftan yaklaşmak, daha az gözünü korkutacak ve direkt karşısına çıkmadığınız için sizin daha gizemli gözükmenizi sağlayacak.

Gürültülü ve kaba olmayan bir şekilde gülmek kendinize olan güveninizi artırır. Sizi mutlu, canlı biri olarak gösterir.

Hoş bir erkekle el sıkışırken, gözlerinin içine bakın ve aynı zamanda elini hafifçe sıkın. Hiç beklemediği bir anda elinizle uyguladığınız bu basıncı, cinsel bir hareket olarak algılar. Bu gücünü sergilemekten korkmayan, cesur bir kadın olduğunuzu gösterir.

Yemek yerken veya içki içerken, ona doğru aranızda 45 santimetre kalacak kadar eğilin ve koluna ya da eline dokunun. Aranızdaki mesafeyi azalttığınız için heyecanlanabilirsiniz ama aslında bu hareket gerginliğinizi hafifletecek ve sohbetiniz daha iyi akacak. Vücutlarınızın birbirine yakın olması aranızdaki kimyayı ve çekimi güçlendirecek.

Kısık sesle konuşmak cinsel cazibenizi artırır. Kadınlar tahrik olunca, testosteron seviyeleri artar ve daha derinden konuşurlar.

Yemek sırasında, çıplak omuzlarınıza hafifçe dokunun veya göğsünüzün arasından sallanan kolyenizle oynayarak dikkatini çekebilirsiniz.

Gecenin gidişatı belli olduysa bile, seksi kedi imajınızı devam ettirmenizin yöntemleri vardır. Erkekler heyecan arayışı içindedirler, o yüzden sizi kovalamasını sağlayacak hareketler yapın

CİNSEL HAYATINIZDA RENKLERİN ÖNEMİ

CİNSEL HAYATINIZDA RENKLERİN ÖNEMİ
Sevdiğiniz renk cinsel hayatınızın anahtarı gibidir.
KIRMIZI:
Son derece kolay tahrik olmalarıyla birlikte sınır tanımayan, cömert partnerlerdir. Bir kere ışığı gördüler mi onları durdurmak saatler alır.
BEYAZ:
Doğallık konusunda katı kuralcıdırlar, abartılardan kaçınırlar. Fransız tarzı öpücükler müstehcen, gün ışığında seks yapmak ise tartışılmazdır.
SİYAH:
Hafif sapık bir seks anlayışına sahip, abartısız sadist ve mazoşist hareketlerden hoşlananların rengidir.
SARI:
Seks niyetleriniz biraz kompleksli ve duruma göre adapte edilebilir demektir. Örneğin gay’lerin en favori rengi sarıdır derler.
YEŞİL:
Yeşil seçenler ferah ve saftırlar. Nazik olmalarına rağmen tutkulu değildirler.
MAVİ:
Muhteşem seks partnerleridir. Günahkar, etkileyici ve partnerinin ihtiyaçlarına karşı duyarlıdırlar.
KAHVERENGİ:
Doğru eş için bulunmaz bir hazinedirler. Sevişmek için zamana ve özele ihtiyaçları olan bu insanların hisleri çok gel-gitlidir ve söyleyeceğiniz ağır bir söz, ilişkinizi bitirebilir, dikkat!
GRİ:
Kararsız insanların rengidir. Hiçbir şey hakkında heyecanlanamazlar, renkler hakkında bile! Eşlerinin terk etmemesi veya hamile kalmak için sevişirler.

PARTNERDEN BİRİ İSTEYİP DİĞERİ İSTEMİYORSA..

PARTNERDEN BİRİ İSTEYİP DİĞERİ İSTEMİYORSA..
Eğer partnerlerden biri aşk yapmak diğeri istemezse, diğerinin ne hissettiği ve partnerin neden reddettiğini anlamalısınız. Eğer kadın ya da erkek reddedilmiş hissediyorsa, incinip birbirleri hakkında olumsuz düşüncelere kapılabilirler. Bu sırada "Seni çok seviyorum ancak seks için doğru zaman olduğunu düşünmüyorum" derse bu reddetmenin üzücü olmasını engelleyebilir. Partnerinizden size masaj yapmasını ya da size sarılmasını isteyebilirsiniz. Fiziksel temas aranızdaki bağı her zaman güçlendirebilir. Ve "Aşkım seks için ... zamanı olur mu?" diye sorabilirsiniz. Çoğu çift biebirlerini anlamaya çalışarak doğru zamanı bulur.

NE KADAR SEKS YAPMAK NORMAL?

NE KADAR SEKS YAPMAK NORMAL?
Her gün seks yapan ile ayda bir seks yapan çift arasında hiçbir fark yok. İkisi de kendilerine göre otomatikleşmiştir. Önemli olan seksten sonra kendinizi ne kadar iyi hissettiğinizdir. Bazen kişiler gerçekten ihtiyaç duydukları ve sarılmak istedikleri için seks yapmak misterler. Herkesin öpülmeye ve sarılmaya ihtiyacı var. Seskten sonra kendini rahatlamış ve mutlu hisseden birisi daha sık seks yapmak ister.

ERKEK ARKADAŞ ELDE ETME SANATI

ERKEK ARKADAŞ ELDE ETME SANATI
Evlendirme dairesinden çıkan birçok kadına son beş yıl içinde en çok kiminle zaman geçirdiği sorulduğunda çoğu beş ya da on tane kız arkadaşının adını vermiş. Bu cevap belki de size saçma gelebilir ama bakın kitap ne diyor? “Bekar kadınların birçoğu boş vakitlerinin dörtte üçünü kız arkadaşlarıyla geçiriyordu. Bu kadınlar bir parti düzenlediğinde erkek arkadaşlarını da çağırıyor böylece daha az kız arkadaşı olan kadınlara nazaran erkeklerle tanışma fırsatı artıyordu. Ayrıca bu kadınlar birbirlerine destek olmak için ellerinden geleni yapıyor ve uygun erkekleri sık sık yemeğe ya da toplantılara çağırıp kız arkadaşlarıyla tanıştırıyorlardı.” Araştırmalar çoğu zaman bu planlı çöpçatanlığın işe yaradığını gösteriyor.
Çevrenizi iyi seçin!
John T. Molloy, “uzun dönemli ilişkileri olup evlenmemiş bir adamla çıkıyorsanız bu kişinin ‘hovarda’ olması muhtemeldir” diyor.
Çocuğu olmayan dul erkekler yeryüzündeki en iyi koca adaylarıdır.
Dul bir erkekle tanışabileceğiniz en iyi yerlerden biri iş çevresidir.
İşyerinizde ne kadar çok bekar kadın ve erkek varsa evlenme şansınız o kadar artar.
Tek başına yaşayan kadın ve erkeklerin evlenme ihtimali daha yüksektir.
Sosyal yaşamları hareketli olan kadınların evlilik şansı evde oturup bekleyenlerden daha fazladır.
İlişkileri canlı tutmak için birkaç taktik
Romantik bir alan oluşturun
Paylaşın
Eşinizi bağrınıza basın
Birbirinizi takdir edin
Onun hakkındaki acı gerçekleri söylemek kadar memnuniyet verici olanları ifade etmek de en az o kadar önemlidir
Rutininin dışına çıkın
Gerekirse profesyonel bir yardım alın
Anlamak için dinleyin
Şikayet etmek yerine rica edin
Kimin daha çok haklı olduğunu ortaya çıkarmaktan vazgeçin
Misilleme yapmayın
Şikayetlerinizi bir süreliğine erteleyin
İşi işte bırakın ama iş becerinizi eve taşıyın

BEDEN DİLİNİN ÖNEMİ

BEDEN DİLİNİN ÖNEMİ
İnsanlar söylemeye çekindiği, düşündüğü yada içinden geçirdiği düşünceleri beden dillerine yansıtarak çevresine belli ediyorlar. Amerikalı uzmanlar bu konuda detaylı bir araştırma yaptılar. İşte sonuç…
• Kolları sürekli oynatmak: Çoğu zaman agresif bir ruh halinin yansıması olarak yorumlanan bu hareket iyiye işaret değildir.. Eğer karşınızdaki kişi parmaklarını da masaya vuruyorsa hiç umut yok.
• Dokunma: karşımızdaki kişi bir yabancıysa, dokunmak erotik bir hareket olarak algılanır. Eğer farkında olmadan kendi kendinizin koluna, omuzuna yada boynuna dokunursanız bu karşınızdaki kişiye ”onun size dokunmasından hoşlanacağınız” mesajını verebilir.
• Ağzınızı kapatmanız: Kendinize güvenmediğinizi gösterir.
• Göz teması: Eğer birisi gözlerinizin içine üç saniyeden fazla bakıyorsa size güven ve dürüstlük mesajı gönderiyordur. Gözlerinize bakmayı seviyor ve tepkinizi ölçmek istiyor olabilir. Eğer birisinden hoşlanıyorsanız, göz temasını en önemli anahtar olarak görün.
• Ayaklar: Eğer birisinden hoşlanıyorsanız, ayaklarınızı ona doğru çevirirsiniz. Aynı durum, dizler için de geçerlidir.
• Kafa ya da kulaklar ile oynamak: İçinde bulunduğu durumdan utanan, sıkılan yada derin düşünce halinde olan insanlar kulaklarıyla yada boyunlarıyla oynarlar.
• Patlak gözler: Bir kişi, sizinle konuşurken gözlerini aniden ve çok fazla açıyorsa, dikkatli olun. Bu durum, asabi ve dengesiz bir karakterin belirtisi olabilir.
• Yutkunma: Gırtlağın aşağı ve yukarı hareket etmesi stres ve utanç işaretidir.
• Elleri boynun arkasına almak: Sadece kontrolü hep elinde tutmaya alışmış birinin yapacağı kibirli bir harekettir.
• Eller belde: Bunu her kim yapıyorsa sizle alıp veremediği birşey var demektir. Dirseklerin açılması vücudun hacmini büyüterek savaşa davet eden, savunmacı ve güç gösteren bir anlamı vardır. Bunu size bir erkek randevunuzda yapıyorsa dikkat edin çünkü sizi küçük görüyor anlamına gelir.
• Kolları bağlamak: Ne kadar mesafeli! Aynı zamanda gerginlik sıkıntıya işaret edebilir.
• Kafayı eğme: Arkadaşlık, ilgi ve düşünme işaretidir. Aynı zamanda gözler de eğilirse, cilve yapılıyor da olabilir.
• Kişiye doğru eğilme: Açık bir şekilde “konuşmaya devam et” demektir.
• Esneme hareketleri: Söylediğiniz ile aynı fikirde olmadığı anlamına gelir.
• Ayak parmakların üzerinde yükselme: Baskın davranma ya da tehdit etme anlamı taşır.
• Dil çıkarmak: Birinin size dilini çıkarması arkadaşça ve flört dahilinde bir jesttir ancak eğer bir söz ettikten sonra dilinin ucunu gösteriyorsa bu, az önce söylediğinin yalan olduğu anlamına gelir.
• İki yana sallanmak: Üst vücutla yapılan hareketler kendine güvenin ifadesidir. Ama fazlası ilgiye duyulan ihtiyacı da gösterebilir. Erkekler bu hareketin kendilerini önemli göstereceğini düşünürken kadınlarsa tüm kontrolün ellerinde olduğunu gösterdiğini düşünürler.
• Boğaz temizleme: Kuşku ya da aksi fikirde olunduğunun işaretidir. Eğer birisi boğazını temizliyorsa, konuşulanın tatsız olduğuna ya da doğru olmadığına dair konuşacak demektir.
• Göz kırpma: Bu, arkadaş canlısı ve sonu açık bir harekettir. Bu insan, sevilmek istiyor.
• Kafanın geriye atılması: Züppe bir hareket. Kişilere burun ucuyla bakma anlamı taşır..

İYİ BİR SEVGİLİ İLE TANIŞMA

İYİ BİR SEVGİLİ İLE TANIŞMA
Teknolojik ürünler mağazasında
Neredeyse bütün erkekler teknolojik aletleri ve büyük teknolojik mağazalarda zaman geçirmeyi severler. Teknolojiden anlayan erkekler de genelde akıllı ve pratik zekalıdır. Özellikle indirim dönemlerinde erkekler bu mağazalara hücum ederler. Böyle bir mağazada erkeğin dikkatini çekmek için yeni çıkan cep telefonları ya da laptoplarla ilgilenebilirsiniz ve sohbet açmak için bilgi alıyormuş gibi yapıp onlara o ürün hakkında teknik sorular sorabilirsiniz. Bu hoş bir sohbetin başlangıcı olabilir…
Spor salonunda
Kendine dikkat eden ve spor yapmayı seven erkekleri günün her saatinde bulabileceğiniz bir yerdir spor salonları. Özellikle de ağırlık bölümünde erkekler yoğun olarak vakit geçirir. Yoga, pilates ve kardiyo gibi daha çok kadınların tercih ettiği bölümlerde pek fazla erkek yoktur. Spor salonunda tanışacağınız bir erkekle sadece sağlık ve spor hakkında konuşabilirmişsiniz gibi gelse de bir süre sonra birçok ortak noktanız olduğunu keşfedeceksiniz. Sağlığına özen gösteren insanların hayat görüşlerinin de belli standartlarda olduğunu düşünürsek, spor salonunda tanışıp da evlenen insanların neden hiç de azımsanmayacak sayıda olduğunu da anlayabiliriz
İşyerinizde
İstatistiklere göre insanların yüzde 22’si eşlerini ya da uzun süreli ilişkilerini çalıştıkları yerlerde buluyorlar. Fakat bu araştırma bütün meslekler İçin geçerli değil tabii ki. Bazı mesleklerde erkek çalışanlar çoğunlukta olduğundan onlarla tanışma şansı daha fazla oluyor. Örneğin teknolojiyle ilgili mesleklerde çalışan kadınların seçme şansı ve oranı da fazla. Teknolojinin yanı sıra banka ve finans sektörlerinde çalışan erkeklerin oranı kadınlardan daha fazla olduğu için, bu sektörlerde çalışan kadınların hem zeki hem de kariyer sahibi erkeklerle tanışma şansı daha fazla
Gözde cafe ve restoranlar
Erkekler, sakin ve boş mekanlardan çok, yeni açılan ve popüler olan mekanları daha çok tercih ederler. İşten çıktıktan sonra akşamüstü bir içki içmek için ya da haftasonları arkadaşlarıyla vakit geçirmek için bu mekanları tercih ederler. Genelde her seferinde farklı bir mekana gitmek yerine genelde bir mekanın müdavimi olurlar ve çoğunlukla orayı tercih ederler. Eğer bir mekanda gördüğünüz bir erkekten hoşlandıysanız, bir sonraki hafta da onu orda görme ihtimaliniz yüksektir. Peki bu bar ve cafelere ne zaman giderler? Bekar erkekler daha çok, iş yorgunluğunu atmak için ve haftasonunun kalabalığından bir nebze kurtulmak için hafta ortasında dışarı çıkarlar ve bunu rutin haline getirirler, özellikle spordan çıktıktan sonra ya da club’a gitmeden önce.
Bodrum, Çeşme, Göcek, ya da Fethiye
Bu tatil beldelerinden mutlaka birine gitmelisiniz çünkü buralar bekar erkek cennetleridir! Yazın tek başına ya da arkadaşlarıyla tatil yapanların çoğunluğu erkektir, beach barlarda ve club’larda bu erkek ilgisinden bunalabilirsiniz. Büyük ve popüler tatil köylerinde tatil yapmayı tercih etmeniz her zaman için sizin avantajınıza olacaktır, çünkü tatil köylerinde sportif aktiviteler çok fazladır ve erkeklerin çok talep ettiği yelken ya da dalış kurslarını özellikle takip etmelisiniz. Bu aktiviteler sırasında tanışacağınız biriyle hem çok eğlenebilirsiniz hem de birbirinizi yakından tanıma fırsatı bulabilirsiniz. Göcek’teyseniz mavi tura katılabilirsiniz ve diğer yatlardaki yakışıklı erkeklerle de böylece tanışabilirsiniz. Yalnız tek bir noktaya dikkat etmelisiniz, tatile çıkan erkeklerin çoğu kısa yaz aşkları arayan çapkın bekarlardır ve uzun süreli bir ilişkiye girmeleri ancak sizden çok hoşlandıysa mümkün olabilir, bu da düşük bir ihtimal. Yine de şansınızı denemelisiniz!
Futbol Maçı
Erkek ve futbol ayrı düşünülemez, bir erkekle tanışmak için bir restoranda ya da barda birlikte bir futbol maçı izlemekten daha iyi bir yol olamaz. Eğer hoşlandığınız bir erkek varsa onunla tanışmak için önce hangi takımı tuttuğunu öğrenmekten başlayabilirsiniz. Maç günü de o takımın renklerinde giyinerek kolayca dikkatini çekebilirsiniz; onunla birlikte aynı heyecanı paylaştığınızı göstermeniz çok hoşuna gidecektir! Tuttuğu takımın kazanması onunla konuşmaya başlamanız için kesinlikle bir avantaj sağlayacaktır çünkü morali yüksek olacaktır. Galibiyetle sonuçlanan bir futbol maçı, bir ilişkinin başlaması için güzel bir bahane olabilir.
Sinemada
Kadınların genelde romantik-komedi ve drama türünde, erkeklerin de bilimkurgu ve aksiyon filmlerini tercih ettikleri bilinen bir gerçek. Eğer amacınız bir erkekle tanışmaksa daha hareketli filmleri tercih etmelisiniz. Gözünüze birini kestirirseniz, film arasında yiyecek bir şeyler alırken film hakkında yapacağınız yorumlar dikkatini çekebilir ve belki de filmin ikinci yarısını birlikte seyredebilirisiniz. Sohbet hoşunuza giderse haftaya başka bir filme birlikte gitmeyi teklif edebilir ve film öncesinde başbaşa yiyeceğiniz bir yemekte de birbirinizi daha yakından tanıma fırsatı bulabilirsiniz…
Yabancı dil kursları
Her yaş grubuna uygun bir program olduğunundan, dil kursuna gitmenin yaşı yoktur. Kursa giden erkekler kendini geliştirmeyi seven ve öğrenmeye açık tiplerdir ve dolayısıyla da ciddi bir ilişkiye girilebilecek türdedirler. Dil kurslarında hem keyifli birkaç ay geçirebilir hem de başka hiçbir yerde tanışamayacağınız farklı kültürlerdeki insanlarla tanışma fırsatı bulabilirsiniz. Sadece ülkenizde değil yurtdışındaki kısa programlara da katılarak ufkunuzu genişletebilir ve belki de hayatınızın aşkıyla tanışabilirsiniz. Birlikte bir dili öğrenmeye çalışmak bile da sizi birbirinize yakınlaştırmaya yeteceğinden, çok fazla çaba harcamanıza da gerek yoktur.

PROBLEMLİ ÇİFTLERE ÖZEL

PROBLEMLİ ÇİFTLERE ÖZEL
Kadın, erkeğin üzerinde doğrulur. Bu pozisyon kadının vajinası darsa tam birleşmeye ulaşılmasını sağlar.
Bu yan yana arka yolla birleşme pozisyonu zayıf ereksiyon sorunu olan erkeklere önerilir.
Kadının üstte olduğu bu pozisyon, erkek iktidarsızlığının ve erken boşalmanın tedavisi olarak önerilir. Ayrıca orgazm olmayan kadınların tedavisinde başlangıç pozisyonu olarak yararlanılır.
Bu yan yana pozisyon kadının istem dışı kalça hareketlerini daha kolaylaştırır ve orgazma ulaşmasında yardımcı olur. Bir önceki pozisyonun devamı olarak önerilir

FLÖRT EDEREK EŞİNİZİ BAŞTAN ÇIKARIN VE KENDİNİZE BAĞLAYIN

FLÖRT EDEREK EŞİNİZİ BAŞTAN ÇIKARIN VE KENDİNİZE BAĞLAYIN
Baştan çıkarıcı seksi hareketlerle hoşlandığınız kişinin dikkatini çekin.. İşte uygulanmış, etkili yöntemler.. Uzun adımlarla, salınarak ve etrafta tanıdık birini arıyor gibi bakının. Arkadaşınızın yanına doğru giderken, varlığınızı iyice belli etmek ve boyunuzu uzun göstermek için büyük adımlar atın.
Çağıran bakışlar, erkeklerin akıllarını başlarından alır, o yüzden bu cilveli bakışı mutlaka kullanın. Hoşlandığınız erkeğin gözlerinin içine en fazla üç saniye kadar bakın ve sonra gözlerinizi kaçırın. Onu istediğinizi anlaması için bunu birkaç kere tekrarlayın.
Sadece bakışmak yeterli değildir. Ona yaklaşmak daha fazla ustalık ister. Direkt yanına gitmek yerine, ona yavaş yavaş yaklaşın. Yan taraftan yaklaşmak, daha az gözünü korkutacak ve direkt karşısına çıkmadığınız için sizin daha gizemli gözükmenizi sağlayacak.
Gürültülü ve kaba olmayan bir şekilde gülmek kendinize olan güveninizi artırır. Sizi mutlu, canlı biri olarak gösterir.
Hoş bir erkekle el sıkışırken, gözlerinin içine bakın ve aynı zamanda elini hafifçe sıkın. Hiç beklemediği bir anda elinizle uyguladığınız bu basıncı, cinsel bir hareket olarak algılar. Bu gücünü sergilemekten korkmayan, cesur bir kadın olduğunuzu gösterir.
Yemek yerken veya içki içerken, ona doğru aranızda 45 santimetre kalacak kadar eğilin ve koluna ya da eline dokunun. Aranızdaki mesafeyi azalttığınız için heyecanlanabilirsiniz ama aslında bu hareket gerginliğinizi hafifletecek ve sohbetiniz daha iyi akacak. Vücutlarınızın birbirine yakın olması aranızdaki kimyayı ve çekimi güçlendirecek.
Kısık sesle konuşmak cinsel cazibenizi artırır. Kadınlar tahrik olunca, testosteron seviyeleri artar ve daha derinden konuşurlar.
Yemek sırasında, çıplak omuzlarınıza hafifçe dokunun veya göğsünüzün arasından sallanan kolyenizle oynayarak dikkatini çekebilirsiniz.
Gecenin gidişatı belli olduysa bile, seksi kedi imajınızı devam ettirmenizin yöntemleri vardır. Erkekler heyecan arayışı içindedirler, o yüzden sizi kovalamasını sağlayacak hareketler yapın.

DEDİKODUYU EN ÇOK KİM YAPIYOR

DEDİKODUYU EN ÇOK KİM YAPIYOR
İngiltere’de yapılan bir ankete göre erkekler daha dedikoducu çıktı! Erkekler, bu şekilde kendilerini “takımın bir parçası” gibi hissediyor, dedikodunun seksten bile zevkli olduğunu söylüyorlar. Erkekler genellikle işyerlerinde dedikodu yapıyor, kadınlar ise evlerinde. İngiltere’de 5 bin kişiyle yapılan anketten çıkan sonuç bu.
Erkekler neleri çekiştiriyor?
Araştırma sonuçları erkeklerin günde yaklaşık 76 dakikayı dedikoduya ayırdığını gösteriyor. Kadınlardaysa bu süre 52 dakika.
Ankete göre, erkeklerin dedikodusunu yapmayı sevdikleri konuların başında günlük haberler, terfiler, cinsellik ve para geliyor. Kadınların öncelikleriyse hemcinslerle yaşanan sorunlar ve ilişkiler.
Erkekler, genellikle işyerlerinde dedikodu yapıyor, kadınlarsa evlerinde.
Dedikodu seksten bile keyifli
Ankete katılan erkeklerin yüzde 58′i bu şekilde kendilerini “takımın bir parçası” gibi hissettiklerini söylüyor. Yüzde 31′lik bir kesime göreyse, sevgiliyle dedikodu yapmak seksten bile keyifli.

SEKS POZİSYONLARI ARKADAN SARILARAK

SEKS POZİSYONLARI ARKADAN SARILARAK
Çoğu kişiler arka yolla birleşmenin doğaya aykırı olduğunu savunurlar.
Oysa ki, hemen hemen tüm memeliler yalnızca bu şekli uygular.
Bu yeterli derecede derin birleşmeyi ve klitoris üzerinde hoşa giden bir baskı sağlar.
Uzanarak, diz çökerek, oturarak ve ayakta uygulanan değişik pozisyonlar vardır.
En azından bunlardan bazıları her yaşta çifti tatmin etmektedir.
Hatta bazı pozisyonlar, öteki birleşme şekillerinin çoğunu olanaksız kılan fiziksel koşullarda olan kişilere özellikle uygundur.

SEKS POZİSYONLARI : AYAKTA POZİSYONLAR

SEKS POZİSYONLARI : AYAKTA POZİSYONLAR
Ayaktaki pozisyonlar genellikle aceleyle, gizli ve rahatsız koşullarda uygulanmaktadır. Bazı pozisyonlar erkeğin eşini yerden kaldırmasını gerektirir. Bu boy sorununu ortadan kaldırır. Ancak erkeğin yorulmasına neden olabilir. Daha kısa olan eş bir eşyanın, örneğin, kalın bir kitabın üstünde ayakta durabilir.
Bununla beraber, en iyi koşullarda bile eşlerin boyları farklı ise durum zorlaşır.

DAHA DİK GÖĞÜSLERE NASIL SAHİP OLUNUR

DAHA DİK GÖĞÜSLERE NASIL SAHİP OLUNUR
Eskisi gibi dik ve çekici gögüslere sahip olmak imkansız değil ama bunun için biraz çaba harcamanız gerekiyor.Yapmanız gerekenlerse ;
Gögsünüzü doğrudan güneş ışığından koruyun ve koruyucular kullanın
Gögsünüze nemlendirici krem eşliğinde masaj yapın
Alttan desteklenen sütyen kullanmaya özen gösterin
Sıcak su yerine soğuk suyla duşa laın gögsünüz daha fazla sarkmasın
Her banyodan sonra göğüslerinize soğuk su ile masaj yapın.
Göğüslerinize sert hareketler yapmaktan kaçınmalısınız özellikle de bu bölgede ince kılcal damarlar beliriyorsa, sert masajlar yapmaktan kaçının.

Hassas bir cilde sahipseniz yeşil çay içeren ürünler kullanın.
Yastıksız ya da ince bir yastıkla uyumayı tercih edin ve sürekli yüz üstü yatmamaya çalışın.
Sandalyeye sırtınızı dayayarak dik oturun.
Çok sık kilo alıp vermeyin. Düzensiz bir şekilde kilo alıp vermek, bir süre sonra göğüslerde elastikiyet kaybına yol açıyor. Ayrıca dokular zayıflar ve göze hoş görünmeyen çatlaklar oluşur.
Özellikle günde yarım saat boyun, omuz ve kolları çalıştırıcı egzersizler yapın.
Sigara içmemeye özen gösterin çünkü sigara vücudunuzdaki hücre yenilenmesini olumsuz etkilediği gibi göğüslerinize de zarar verir.

AŞKINIZI TAZE TUTMANIN YOLLARI

AŞKINIZI TAZE TUTMANIN YOLLARI
Aşkı, sevgi ve şefkat dışında, ‘çılgınlık’ ve ‘kıskançlığın’ beslediğini biliyor muydunuz?
Aşk sonsuza dek sürer mi?
“Aşk sonsuza dek sürer” cümlesinin masallarda kaldığı, aşkın hızlı yaşanıp çabuk tüketildiği bir yüzyılda yaşıyoruz. Peki aşkı kısa sürede öldürmemek için neler yapmamız gerekiyor?
Aşk sorumlulukla beslenir!
Aşkı yaşarken başka bir uğraşa daha fazla zaman ayırırsanız aşk incinir. Aşk, kendisine zaman ayrılmasını ister, özen ister… Aşk yalnızlığı sevmez, sürprizleri sever.
Tüm gününüzü ona ayırdığınız bir günde onun en sevdiği yemeği hazırlayın ve sonra da onun çatal bıçağa dokunmasına izin vermeden her şeyi siz yedirin… Unutmayın, sadece tek bir lokmayı değil, tamamını siz yedireceksiniz…
Aşk sevgiyle beslenir!
Ona onu ne kadar çok sevdiğinizi her fırsatta söyleyin ve gösterin. Bunu illa ki “seni çok seviyorum, sana deliler gibi aşığım” gibi cümlelerle yapmanız gerekmez. Davranışlarınızla da ona olan sevginizi dile getirebilirsiniz.
Ona içinde sadece aşk şarkılarının olduğu bir CD hazırlayın ve üzerine de sevgi dolu bir not ekleyerek paket yapın ve yastığının üzerine bırakın.
Aşk özlemle beslenir!
Ara sıra olan küçük uzaklıklardan ve onu özlemekten korkmayın. Ondan uzakta geçen zamanlarda aşkınız alevleneceği için birbirinize kavuştuğunuzda daha tutkulu bir aşka yelken açacaksınız…
Birbirinizden uzaktayken alın elinize kağıt ve kalemi; ona mektup yazın! e-posta dönemindeyiz, mektup da nereden çıktı demeyin; ona duygularınızı anlatan ve onu ne kadar çok özlediğinizi dile getiren nostaljik bir mektup yazın!
Aşk çılgınlıkla beslenir!
Aşk çılgınlıklarla beslenir. Aşkın sürekliliğini korumak için çılgınlıklara son vermemeniz gerekir. İçinizdeki çocuksu ruhtan da hiçbir zaman vazgeçmeyin…
Belirli aralıklarla bir haftanızı sadece çılgınlıklara ayırın, uçuk kaçık önerileri hayata geçirin… Mesela rafting yapın, paintball oynayın…
Aşk kıskançlıkla beslenir!
“Olur mu hiç öyle şey?” demeyin. Belirli dozlarda olduğu sürece kıskanmak ve kıskanılmak aşkınızı besler. Kıskançlık, aşka çok uygun bir duygu olduğundan aşkı büyütüp çoğaltma kapasitesine sahiptir. Aşk kıskançlıkla beslenir ama dozunu iyi ayarlamayı unutmayın.
Aşk romantizmle beslenir!
Romantizm için özel günleri beklemeniz gerekmez. Herhangi bir zaman ve herhangi bir günde ona o kadar romantik yaklaşırsınız ki, ömür boyu o anı unutmaz. Hele aşk hiç unutmaz.
Haftada bir gün romantik mum ışığında baş başa bir yemek yiyin ve romantik yemeğinizi tatlı aşk fısıltılarıyla süslemeyi unutmayın!

ŞİŞMAN ERKEKLERDE SPERM SAYISI DÜŞÜYOR

ŞİŞMAN ERKEKLERDE SPERM SAYISI DÜŞÜYOR
ANKARA - Aberdeen Üniversitesi bilim adamları, kısırlık sorunundan mustarip çiftler arasından 2000 erkeğin sperm kalitesini inceledi. Araştırmaya katılan ve vücut kütle endeksi yüksek olan erkeklerdeki anormal sperm oranının daha fazla olduğu belirlendi. Yapılan yeni bir araştırmada, aşırı şişman erkeklerde sperm kalitesinin düşük olduğu belirlendi.

Araştırmaya katılan erkekler, vücut kütle endekslerine göre 4 gruba ayrıldı. Araştırmada, sigara, alkol ve yaş gibi kısırlığa sebep olabilecek diğer unsurlar da göz önüne alındı.

Araştırma sonucunda, vücut kütle endeksi ideal ölçülerde (20-25 arasında) olanların sperm kalitesinin ve meni hacminin şişmanlara oranla daha yüksek olduğu belirlendi.

Barcelona’daki Avrupa İnsan Üreme ve Embriyoloji Derneği’nin toplantısında sunulan araştırmada, vücut kütle endeksi yüksek olanlarda ise meni sıvısı hacminin daha düşük olduğu ve anormal sperm oranının yüksek olduğu görüldü.

Araştırmada, sperm yoğunluğu ve hareketliliği açısından ise bu dört grup arasında farlılık bulunamadı.

Araştırma başkanı Aberdeen Üniversitesi’nden Dr. Giyat Şayib, “Bulgularımız diğer faktörlerden bağımsızdır ve eşleriyle bebek yapmaya çalışan erkeklerin öncelikle ideal kiloya inmeye çalışmaları gerektiğini göstermektedir” dedi.

ORHAN GENCEBAY HASTANEYE KALDIRILDI

ORHAN GENCEBAY HASTANEYE KALDIRILDI

Orhan Gencebay, kalp çarpıntısı nedeniyle Bodrum’da hastaneye kaldırıldı.

Bodrum'da tatil yapan Orhan Gencebay, dün doğum gününü kutlamak için dostlarıyla bir araya geldi. Gencebay’ın kalp rahatsızlığı, neşeli geceye gölge düşürdü.

Kalp ritmi bozukluğu nedeniyle Özel Bodrum Hastanesi’ne kaldırılan ünlü sanatçı, hemen tedavi altına alındı. Daha önce Amerika’da açık kalp ameliyatı olan ünlü sanatçı, müşahade altında tutuluyor. Gencebay’ın durumunun kontrol altına alındığını söyleyen Sevim Emre, sanatçının sağlık durumunun iyi olduğunu ve bir kaç gün daha müşahade altında tutulacağını

ASPİRİN İN PROSTAT A FAYDASI

ASPİRİN İN PROSTAT A FAYDASI

ANKARA - Nashville kentindeki Vanderbilt Üniversitesinden araştırmacılar, 1277 deneğin prostatlarının durumuna baktı. Deneklerin yaklaşık yüzde 46’sının çoğunlukla aspirin olmak üzere NSAID ilaçları aldıkları belirtildi Araştırmacılar, yaş, ırk, ailedeki prostat kanseri, obezite ve prostatın büyüklüğü ve kanser riskine bağımsız etkileri bulunan diğer değişkenleri de göz önünde bulundurarak, aspirin kullanımının PSA düzeyini belirgin biçimde düşürdüğünü gördü.

Araştırmada, aspirin alan erkeklerde PSA seviyesinin aspirin almayanlara oranla yüzde 9 düşük olduğu belirlendi.

Erkeklerde prostat kanseri olasılığını gözlemlemek için kullanılan PSA testinde, kandaki PSA düzeyinin yüksek çıkması prostat kanseri riskinin yüksek olduğunu gösterirken, yüksek PSA seviyesi prostat organının kanser olmadan da büyümesi anlamına geliyor.

Araştırmadaki bulgular, Amerikan Kanser Araştırmaları Vakfının 7. Yıllık Uluslararası Konferansında da sunulacak.

EMMY ROSSUM AÇIKLAMALAR

EMMY ROSSUM AÇIKLAMALAR

Vegas Magazine dergisine konuşan genç oyuncu Emmy Rossum'dan iddialı sözler.

150 milyon dolar hasılat elde eden 'The Phantom of the Opera' (Operadaki Hayalet) filmiyle yıldızı parlayan Rossum, 'Bundan 20 yıl sonra bile hatırlanacak bir filmde rol alacağım. Kimse beni unutmayacak' dedi. 'Golden Globe' ödülüne aday gösterilen 22 yaşındaki yıldız, geçen ay vizyona giren 'Dragonball Evolution' (Ejdertopunun Evrimi) ile hayranlarıyla
buluştu.


Zirve100 Sayac
Zirve100 Site istatistikleri
Zirve100 Sayac

blogger templates | Make Money Online