17 Nisan 2009 Cuma

İzel Estetik Sonrası Yüzünü İzle

http://www.haberkapisi.com/galeri/images/gallery/203_9.jpg

http://www.haberkapisi.com/galeri/images/gallery/203_12.jpg

http://www.haberkapisi.com/galeri/images/gallery/203_13.jpg

Cameron Diaz Kel Dazlak Görüntülerini İzle

http://www.haberkapisi.com/galeri/images/gallery/429_1.jpg

http://www.haberkapisi.com/galeri/images/gallery/429_2.jpg
http://www.haberkapisi.com/galeri/images/gallery/429_3.jpg

http://www.haberkapisi.com/galeri/images/gallery/429_4.jpg

İzmit Hurda İşletmesinde Patlama Görüntüleri İzle

Hurda İşletmesi Müdürlüğü'nde hurda yakıt tankında bir patlama meydana geldi.
Başiskele ilçesindeki MKEK Seymen-İzmit Hurda İşletmesi Müdürlüğü'nde hurda yakıt tankında çalışma yapıldığı sırada patlama meydana geldi. Patlamayla birlikte çıkan yangında Hasan Dündar ile Şerafettin Satar yanarak yaralandı. Yaralılar, Gölcük Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gölcük Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın söndürüldü, soğutma çalışmaları sürdürülüyor. Patlamanın, tankta kalan gazın sıkışması sonucu çıktığı sanılıyor.
http://www.habercem.com/newpics/news/170420091334189134035_2.jpg

Dekan Ataması Yapılan Fakülteler Tam liste

YÖK'ten yapılan yazılı açıklamada, Kurulun dün yapılan toplantısında,Avrupa Eğitim Vakfının kurmak istediği üniversiteye ilişkin sunum yapıldığı belirtildi.
Toplantıda ayrıca 19 fakülteye dekan atamasının gerçekleştirildiği bildirildi.
Dekan ataması yapılan fakülteler şunlar:
-Akdeniz Üniversitesi Alanya İşletme Fakültesine Prof. Dr. İbrahim Güngör
-Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesine Prof. Dr. Ayşe Gönül Akçamete
-Atatürk Üniversitesi Veteriner Fakültesine Prof. Dr. Mustafa Atasever
-Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Biga İİBF'ye Prof. Dr. A. Kazım Kirtiş
-Çanakkale 18 Mart Üniversitesi İlahiyat Fakültesine Prof. Dr. İbrahimHatiboğlu
-Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesine Prof. Dr. Derviş Yılmaz
-Gaziantep Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesine Prof. Dr. Adil Kılıç
-Gaziantep Üniversitesi Edebiyat Fakültesine Prof. Dr. Tokay Gedikoğlu
-İnönü Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesine Prof. Dr. Ünsal Özge
-İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesine Prof. Dr. Baki Akkuş
-Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesine Prof.Dr. Semih Çağlar
-Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İİBF'ye Prof. Dr. Ahmet Hamdi Aydın
-Kırklareli Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesine Prof. Dr. İsmail Ekmekçi-
Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesine Prof. Dr. Nazan Erkmen
-Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesine Prof. Dr. Ayla Sevim Erol
-Mersin Üniversitesi Mühendislik Fakültesine Prof. Dr. Hacı İbrahim Ekiz-Mimar Sinan Güzel Sanatlar Mimarlık Fakültesine Prof. Dr. Güzin Konuk
-Siirt Üniversitesi Eğitim Fakültesine Prof. Dr. Şemsettin Osmanoğlu
-Uludağ Üniversitesi Hukuk Fakültesine Prof. Dr. Doğan Şenyüz
Açıklamada, YÖK Genel Kurulu toplantısında, Eğitim, Kadro, Vakıf Üniversiteleri Koordinasyon ve Diploma Denklik Komisyonlarının raporlarının görüşüldüğü belirtilerek, bir sonraki toplantının 21 Mayıs 2009 tarihinde yapılacağı bildirildi.

Dansöz Oynatan Başbakan Kim?

Sabahattin Önkibar, Yaşar Okuyan, Önder Aytaç ve Hasan Celal Güzel’in konuk olduğu 32. Gün’de Ergenokon davası tartışıldı. Hem de çok yoğun ve ateşli bir şekilde. O kadar ki izleyenler nefeslerini tutarak Sabahattin Önkibar ile Önder Aytaç ne zaman birbirlerine girecek diye beklediler.

Konukların -Önder Aytaç hariç- üç aşağı beş yukarı birleştiği nokta soruşturmada usülsüzlüklerin olduğu ve bunun gerek Türkiye’ye gerekse davanın gidişatına zarar verdiğiydi.

Sabahattin Önkibar, Ergenekon davasının tamamen siyasi bir proje olduğunu iddia ederken, Yaşar Okuyan, olayın tamamen bir ''torba dava'' haline dönüşmesinden ve davayla ilgisi olmayan pek çok kişi ve kurumun da dava kapsamına alındığından yakındı. Kendisinin de gerçek bir hukusuzluk kurbanı olduğunu söyleyen Okuyan, yargıyı rahat bırakmanın ve medyanın kendisine çeki düzen vermesinin önemini vurguladı.

Gecenin en uzlaşmacı konuğu Hasan Celal Güzel’di. O da, davanın çok gerekli ve önemli olduğunu savunurken haksız ve suçsuz yere tutuklanan kişiler için çok üzüldüğünü belirtti.

Önder Aytaç, diğer konukların kafalarındaki soru işaretlerine, davanın nereye gittiğine dair şüphelerine karşın her şeyin çok güzel gittiğini vurgulayarak ‘’bekleyelim ve görelim,’’ dedi.

Programa damgasını vuran konu ise Ergenekon davasının tamamen dışındaydı.

Yaşar Okuyan, hazır Hasan Celal Güzel’i bulmuşken, ‘’Biz dansöz oynatan başbakanları da biliriz,’’ cümlesini kurduğu makalesinde sözünü ettiği başbakanın kim olduğunu öğrenmek istedi. Güzel, ‘’Şimdi Turgut Özal’a çok yakın olduğum için herkes o zannedecek. Ama o değildi,’’ diyerek Özal’ı tenzih etti ve dansöz oynatan başbakanın ismini açıklayamayacağını söyledi.

Bunun üzerine Mehmet Ali Birand, ''İşte gecenin sorusu bu. Dansöz oynatan başbakan kimdi? İnternet sitemize girin ve bu soruya cevap verin.’’ esprisiyle bitirdi programı.

(Program boyunca gerek konukların gerekse Mehmet Ali Birand ve Rıdvan Akar’ın performansı yüz üzerinden yüz idi. Saatlerin saniyeler gibi geçtiği keyifli bir tartışma izledik sayelerinde.)

Fatih Altaylı Azeri Milletvekili Genire Paşayeva İzle

Azerbaycan Cumhuriyeti Milli Meclisi’nden kadın parlamenterler heyetinin Ankara'daki temasları sürüyor. Dün akşam sürpriz biçimde Dışişleri Bakanı Babacan'la görüşen heyet, Karabağ konusunda Türkiye'nin desteğini istedi. Altaylı Azeri kadın milletvekilleri karşısında şaşkınlığını ve hayranlığını gizleyemedi.
Fatih Altaylı'nın Habertürk'te hazırlayıp sunduğu "Teke Tek" adlı programa da katılan milletvekilleri, Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan’ın Türkiye-Ermenistan sınırının açıkalacağına dair verdiği demeçleri değerlendirdi.
Azerbaycan Milli Meclisi Bağımsız Parlamenteri Genire Paşayeva'nın, Altaylı'nın sorduğu sorulara verdiği cevaplar ise hayran bıraktı. Paşayeva, Türkiye-Ermenistan arasında yürütülen müzakerelerin merak edildiğini söyleyerek, "insan umduğuna küsermiş" dedi.
İşte Paşeyeva'nın ilginç açıklamaları;
"1 MİLYON GÖÇMENİMİZ VAR"
Azerbaycan topraklarının yüzde 20'si Ermeni sınırları içerisinde ve bu bölgede soykırımlar uyguladı. Açıkça söylemek gerekirse, 1 milyon göçmenimiz var. Dünyada böyle bir analog yok. Her sekiz Azerbaycan insanından biri göçmen durumunda. Biliyorsunuz Azerbaycan 20 binin üzerinde şehit vermiştir, bunların aileleri var ve 4 bin insan esir alınmış. Bunları üst üste korsanız Karabağ'ın Azerbaycan'ı ne kadar rahatsız ettiğini görürsünüz.
Bir vücudun yüzde 20'si yoksa, onun hassasiyetleri nasıl olursa bizim insanımızın da hassasiyeti bu kadar büyük.
"TÜRKİYE'NİN DESTEĞİ ÖNEMLİ"
Kardeş ülke Türkiye'nin önemli bir desteğiydi bu Ermenistan sınırının kapılarının kapatılması. Hem politik hem ekonomik hem de psikolojik olarak büyük desteğiydi. Son zamanlar bir sıra açıklamalar dolaşmaya başladı. Türkiye ile Ermenistan arasında konuşmalar, müzakereler biliyorsunuz görüşmeler başlatıldı. Bu müzakerelerin sürdürüldüğü dönemde bir dizi açıklamalar geldi. Türkiye-Ermenistan sınırının açılabileceğine dair açıklamalar.

"ERMENİLER AÇILACAĞINI SÖYLÜYOR"
Bu açıklamaları yapan ise Ermenistan Cumhurbaşkanı oldu biliyorsunuz. Ekim'in 7'sine kadar Türkiye-Ermenistan sınırı ya açılmış olacak ya da ben gittiğim zaman açılacak diye. Böyle bir açıklamada bulundu ve bunun hemen arkasından Barac Obama, Türkiye'ye geldi bu konuda açıklamaları oldu ve insanları rahatsız etmeye başladı. Neden rahatsız etti; çünkü Türkiye ile Ermenistan müzakerelerin bir tarafı Türkiye ise diğer tarafı Ermenistan'dır. Bunları açıklayan gazeteciler ya da politik uzmanlar değil o ülkenin Cumhurbaşkanı oldu. Cumhurbaşkanının açıklamaları da rahatsızlığı daha üst seviyeye taşıdı.
Azeri milletvekilinden çok önemli teklif;


Zirve100 Sayac
Zirve100 Site istatistikleri
Zirve100 Sayac

blogger templates | Make Money Online