24 Eylül 2009 Perşembe

Michael Jackson’un Yepyeni Sarkısı This Is It

Michael Jackson’un daha önce yayınlanmamış son şarkısı ‘This Is It’, 12 Ekim’den itibaren dinlenebilecek.
Michael Jackson’un daha önce hiç yayınlanmamış şarkısı ‘This Is It’, kısa bir süre sonra gün ışığına çıkıyor. Şarkıyla ilgili Sony Music’ten bazı detaylar geldi.

Buna göre ‘This Is It’ 12 Ekim’de yayınlanacak. Şarkının geri vokallerinde, Michael Jackson’un erkek kardeşleri yer aldı.

Jackson’ın hayranları şarkıyı duymak için 12 Ekim’i bekleyecekler ancak bu şarkıya sahip olmak için 2 hafta daha beklemek zorundalar. Sony Music’in 26-27 Ekim’de çıkaracağı ikili albümde, Jackson’ın en ünlü hitlerinin yanında ‘This Is It’in iki ayrı versiyonu da yayınlanacak.

Albüm’de yer alacak bir başka sürpriz de Michael Jackson’ın daha önce yayınlanmamış ‘Planet Earth’ adlı şiiri olacak.

Jackson’ın ölümünden hemen önce Londra’daki O2 Arena’da vermeyi planladığı konserlerin prova görüntülerini içeren ‘This Is It’ adlı filmi de Ekim ayı sonunda vizyona girecek.

Tuba Büyüküstün Yeni Filmi Sevdaya Durmak

Yusuf Kurçenli'nin yönettiği filmde bir Laz kızını oynayan Tuba Büyüküstün'e Kenan Ece eşlik ediyor. Ayla Algan'ın torunu rolünde oynayan Tuba Büyüküstün, ilk kez bir sinema filminde rol alıyor. Genç oyuncu, daha önce Çağan Irmak'ın 'Babam ve Oğlum' filminde kısa bir rolde yer almıştı. Büyüküstün, ilk başrolünü oynadığı film için yaklaşık 20 gündür Rize'nin Ayder Yaylası'nda bulunuyor. Film için Horon dersleri alan Tuba Büyüküstün, aynı zamanda şive için de dersler alıyor. Müslüman bir kız ile Hristyan bir gencin aşkını konu alan 'Sevdaya Durmak' isimli filmin 10 Ekim'de bitmesi planlanıyor. Filmin görüntü yönetmenliğini ise ünlü Fransız görüntü yönetmeni Colin Mounier yapıyor. Film çekimlerinin tamamlanmasının ardından Tuba Büyüküstün, Asis Yapım'ın yapımcılığını üstleneceği bir dizi projesinde oynayacak.
http://www.gazeteport.com.tr/stellent/groups/public/documents/site_studio_images/gp_548256.jpg


Zirve100 Sayac
Zirve100 Site istatistikleri
Zirve100 Sayac

blogger templates | Make Money Online