18 Ağustos 2009 Salı

BURCU ESMERSOY SEVGİLİSİ İLE ÖPÜŞME GÖRÜNTÜLERİ

http://www.yurthaber.com/images/news/146712.jpg
Çeşme'de yaşanan romantik anlar saniye saniye görüntülendi

Sunucu Burcu Esmersoy'un, Çeşme'de yaşadığı romantik dakikalar, Mega Magazin kameralarına böyle yansıdı.

Güzel spor spikeri ve sunucu Burcu Esmersoy, Çeşme'de yeni sevgilisiyle birlikte dudak dudağa tatil yaparken görüntülendi. Yoğun bir sezonun ardından geçtiğimiz günlerde Çeşme'ye tatil yapmaya giden Burcu Esmersoy'a yeni sevgilisi de eşlik ediyor. Sevgilisiyle güneşlenen Burcu Esmersoy, bir ara yan şezlongda uzanan sevgilisini öpücüklere boğdu.

Erkek arkadaşı rahat tavırlarıyla güneşlenmeye devam ederken Burcu Esmersoy'un sıcak ilgisi, ilginç görüntülere sahne oldu. Düzgün fiziğiyle ve neşeli tavırlarıyla dikkat çeken güzel sunucu, Çeşme tatilinde bol bol kitap okuyup, güneşleniyor.

BURSA ULU CAMİİ MİNBERİNDEKİ GÜNEŞ SİSTEMİ SIRRI

http://img156.imageshack.us/img156/4773/tara00016nhpl3av0.jpg
http://img153.imageshack.us/img153/1204/tara00028fziiiiiiiiiizh3nb6.jpg
http://img101.imageshack.us/img101/7093/tara00032frlu8zn8.jpg

HZ.ÖMERİN NİL NEHRİNE MEKTUBUNU OKU

Hz. Ömer halife iken Amr bin As (r.a.)'ı Mısır'ın fethi için vazifelendirmiş, Mısır fetholunduktan sonra da onu Mısır'a vali tayin etmişti. Birgün Mısır halkı valinin huzuruna çıkarak şöyle dediler:

“Ya Amr, Nil nehrinin bir adeti vardır, o adet yerine getirilmezse nehrin suyu çoğalmaz kesilir... Halk da açlık sıkıntısı ile karşı karşıya kalır” dediler. Amr bin As hazretleri :

“O adeti nedir?” diye sordu. Onlar:

“Biz her sene bir fakiri altın ve paralarla kandırır, çocuğunu Nil nehrine atarız, ondan sonra nehrin suyu çoğalır, halk da ondan istifade ederek kazanç sağlar” dediler... Amr bin As hazretleri bu cahiliyetten kalma bir adettir diyerek buna müsaade etmedi ve Halife Hazreti Ömer'e meseleyi anlatan bir mektup yazdı.

Hazreti Ömer, Valiye yazdığı cevabi mektupta «Kabul etmemekle çok iyi etmişsin. Sana gönderdiğim mektupla bir mektup daha gönderiyorum, onu Nil nehrine at» dedi.

Hazreti Ömer'in Nil nehrine yazdığı mektupta şöyle yazılı idi:

“Ya Nil akacaksan Allah'ın izniyle daha evvel nasıl akıyorsan öyle ak! Eğer akmazsan kıyamete kadar bir daha akma!”

Hazreti Ömer'in Nil nehrine yazdığı mektubu vali nehre attı... Ertesi günü nehrin sularının onaltı metre yükseldiği görüldü!

BURSADA GERÇEK UFO GÖRÜNTÜSÜ

The UFO Casebook received the posted photographs today from a gentleman in Turkey. He requests anonymity.
I've taken attached photos yesterday evening just before the sunset. I was watching the sunset and I saw a strange little cloud far away. My camera is Nikon D50 with Nikon 70-300 lens.











EN İLGİNÇ ÖLÜM VİDEOLARİ

HİÇ SAKALI YÜZÜNDEN ÖLEN BİRİNİ DUYDUNUZ MU? YA DA BOYNUNA TAKTIĞI EŞARPTAN BOĞULAN BİRİNİ TANIYOR MUSUNUZ? NEATORAMA ADLI HABER SİTESİ TARİHİN EN İLGİNÇ 30 ÖLÜMÜNÜ SEÇTİ. İŞTE EN ACAYİP ÖLÜM HİKAYELERİNDEN BAZILARI;





ÇILGIN TERZİ : MODA TASARIMCILARIYLA ÜNLÜ PARİS’TE 1911’DE ŞEHRİN EN ÜNLÜ TERZİLERİNDEN FRANZ REİCHELT FONKSİYONEL BİR KIYAFET HAZIRLADI. REİCHELT GENİŞ BİR MANTOYU ANDIRAN TASARIMININ PARAŞÜT OLARAK DA KULLANILACAĞINA İNANDI. BUNU İSPAT ETMEK İÇİN EYFEL KULESİ’NDEN ATLAYAN TERZİ YANILGISINI CANIYLA ÖDEDİ.



RASPUTİN EFSANESİ : RUS MİSTİK GRİGORİ RASPUTİN’NİN (1869-1916) ÇARLIĞA YAKIN OLMASI DÜŞMANLARI HAREKETE GEÇİRDİ. RASPUTİN’E ÖNCE SİYANÜR İÇİRİLDİ. ANCAK FARE ZEHRİNİN ÖLDÜRMEMESİ ÜZERİNE SİLAHLA VURULDU. KAÇMAYA BAŞLAYAN RASPUTİN’İN BAŞINA DEMİR LEVYEYLE VURDULAR. BUZLA KAPLI NEHRE ATILARAK BOĞULAN RASPUTİN’İN DONMUŞ CESEDİ İKİ GÜN SONRA SUDAN ÇIKARILDI.




BEYZBOL TOPU : AMERİKAN CLEVELAND INDİANS’IN EFSANEVİ OYUNCUSU RAY CHAPMAN OYUN SIRASINDA BAŞINA VURAN VE KAFATASINI PARÇALAYAN BEYZBOL TOPUYLA YAŞAMINI YİTİRDİ.




TİMSAH AVCISI AVLANDI : AVUSTRALYALI VAHŞİ DOĞA UZMANI STEVE IRWİN ‘TİMSAH AVCISI’ OLARAK ANILIYORDU. IRWİN, GREAT BARRİER REEF’DE BELGESEL FİLM ÇALIŞMASI SIRASINDA DİKENLİ BİR VATOZUN GÖĞSÜNE İĞNESİNİ FIRLATMASI SONUCUNDA ÖLDÜ.



SAKALI SONU OLDU : DÜNYANIN EN UZUN SAKALLI ADAMI OLARAK BİLİNEN AVUSTURYALI HANS STEİNİNGER BİR GÜN TUTKUYLA UZATTIĞI SAKALININ ÖLÜMÜNE NEDEN OLACAĞINI AKLINA BİLE GETİRMEDİ. 1567’DE BİR METRE 40 SANTİMETRE UZUNLUĞUNDAKİ SAKALINA TAKILINCA DENGESİNİ KAYBETTİ. BOYNU KIRILAN STEİNİNGER ANINDA YAŞAMINI YİTİRDİ




ROL DEĞİL GERÇEK : AMERİKALI KOMEDYEN DİCK SHAWN KAHKAHA DOLU ŞOVU SIRASINDA MESLEKTAŞLARINI ELEŞTİRİYORDU. ‘İŞİM İÇİN HİÇBİR ZAMAN YERLERE KAPANMAM’ DERKEN SAHNENİN ZEMİNİNE DÜŞEN SHAWN’I HAYRANLARI ÇILGINCA ALKIŞLADI. SHAWN 10 DAKİKA BOYUNCA ARALIKSIZ SÜREN ALKIŞLARDAN SONRA KALKMAYINCA YANINA GELEN GÜVENLİK GÖREVLİLERİ ÖLDÜĞÜNÜ FARK ETTİ.




TATLI TATLI GÖÇTÜ : İSVEÇ KRALI ADOLF FREDERİCK TATLIYA DÜŞKÜNLÜĞÜYLE TANINIYORDU. ‘ÖLÜMÜM SAVAŞ ARENASINDA DEĞİL YEMEK MASASINDA OLSUN’ SÖZÜYLE ÜNLÜ OLAN İSVEÇ KRALININ İSTEDİĞİ OLDU. HAZIMSIZLIK SORUNU OLAN KRAL 1771’DE 61 YAŞINDAYKEN HAVYAR, HAVUÇ ÇORBASI, RİNGA BALIĞI, KARİDESLİ BÖREK, 10 KADEH ŞAMPANYA VE 14 PORSİYON TATLISINI BİTİRDİKTEN BEŞ DAKİKA SONRA DÜNYAYA VEDA ETTİ.

DECCAL HAKKINDA BİLİNMEYENLER

DECCAL
Deccal kelimesi pek çok kişi için bir anlam taşımaz. Çünkü insanların büyük bir bölümü bu konuda çok sınırlı bilgiye sahiptir, hatta bu kavramı hiç duymamışlardır. Oysa Deccal, Peygamberimiz (sav)'in kıyamet gününün yaklaştığına işaret eden hadislerinde, hakkında çok fazla detay verilen son derece önemli bir kavramdır.
Deccal ahir zamanda (dünyanın son devirlerinde) ortaya çıkacak en büyük negatif gücün adıdır. Hadislerde genelde bir kişilik olarak tasvir edilmektedir, ancak bu bir kişi olabileceği gibi, şiddete ve vahşete eğilimli, şeytani özelliklere sahip ve insanlara zulmeden bir ideoloji de olabilir. Kitabın ilerleyen bölümlerinde de Deccaliyet bu yönü ile ele alınacak, tüm dünyaya etki eden sapkın bir fikir akımı olduğu gösterilecektir. Bu fikir akımı, adeta bir büyü gibi kitlelere etki eden, tüm saçmalığına ve yanlışlığına rağmen takipçileri olan ve hatta kendi içinde çeşitli mezhepleri bulunan bir akımdır.

Bu akımın, kendi çarpık ideolojisini dünyaya hakim kılmak için, insanları korku ve tedirginliğe iterek karmaşa ve anarşi meydana getirmesi, yeryüzünde huzur ve güvenlik bırakmaması, kitapta üzerinde durulacak bir diğer önemli konudur. Söz konusu akımın, hedefine ulaşmak için en yoğun şekilde kullandığı yöntemlerden biri, savunmasız insanlara yönelik olan şiddet ve terör eylemleridir. Diğer bir deyişle terör, Deccal sisteminin en önemli aracıdır. Bu araç, Deccal sisteminin takipçileri tarafından adeta bir ayin şeklinde, yani büyük bir histeri ve feveran içinde kullanılır.

Bugün halen dünyanın çeşitli bölgelerinde devam eden savaşlar, çatışmalar, kanlı terör eylemleri, vahşi katliamlar, cinayetler ve soykırımlar, ahir zamanın en önemli şeytani gücü olan Deccal'in eseridir. Bu sistemin ana hedefi, insanları imandan, güzel ahlaktan, manevi derinlikten, sevgiden, şefkatten ve tüm insani meziyetlerden uzaklaştırıp, onları sevgisiz, saldırgan, vahşetten ve şiddetten zevk alan vahşi birer hayvan haline getirmek ve bu şekilde dünyayı kanlı bir arenaya çevirebilmektir. Ancak bu planın hiçbir zaman galip gelemeyeceği ve Deccal'in sisteminin mutlaka yok olacağı asla unutulmamalıdır. Oluşturduğu kaosun ve meydana getirdiği fitnenin boyutları her ne olursa olsun, Deccal'in fikir sistemi, hak olmayan tüm diğer fikir akımları gibi Allah'ın bir kanunu gereği yenilmeye ve yok olmaya mahkumdur. Ve bu yenilgi, Allah'ın izni ile, ihlasla Allah'a yönelen ve yeryüzünde imanın ve güzel ahlakın yayılması için çaba gösterenlerin yaptıkları fikri mücadele ile gerçekleşecektir. Bu, Allah'ın iman edenlere bir vaadidir.

Yecüc-Mecüc'lerin Bilinmeyen Yönleri

Uzaylı Yecüc-Mecüc'ler
Hz. Muhammed, Yecüc ve Mecüc'leri "kıyamet alametlerinden biri olarak" tanımlıyor. Bu kavimler Hz. Nuh'un Yafes isimli oğlunun soyundan. Yüzleri yassı, gözleri küçük, kulakları çok büyük, boyları kısa. Her birinin bin çocuğu oluyor. İslami inanca göre kıyamete yakın bir zamanda "Yecüc-Mecüc" ler Zülkarneyn'in yaptığı seddi delip dünyaya yayılacak. Enbiya Suresi'nin 96. Ayeti de, hadisler de Yecüc-Mecüc kavminin kıyamete yakın dünyaya saldıracağı uyarısını içeriyor.

Gezegenin Yecüc'lerle başı belada
Zülkarneyn'in seyahatlerin öyküsü çok ilginç. Özellikle "iki bulutsunun arasında yer alan iki gezegenden birine" yaptığı seyahat. Zülkarneyn gittiği gezegende "Yecüc-Mecüc"ler ile ilgili yoğun şikayetlerle karşılaşıyor. Gezegende yaşayanlar sürekli "Yecüc-Mecüc" denilen yaratıkların saldırısına uğradıklarını anlatıyorlar. Zülkarneyn gittiği gezegenle, "Yecüc-Mecüc"lerin yaşadığı gezegen arasına gazlardan oluşan bir set çekiyor. Buradan İslami inanca döndüğümüzde, çok ilginç bir bağlantı çıkıyor ortaya. İslami inanca göre kıyamete yakın bir zamanda "Yecüc-Mecüc" ler, Zülkarneyn'in yaptığı seddi delip dünyaya yayılacak. Enbiya Suresi'nin 96. Ayeti de, hadisler de Yecüc-Mecüc kavminin kıyamete yakın dünyaya saldıracağı uyarısını içeriyor.

GAZDAN SET UZAYDA
İskender Türe'nin kitabı ise bu konuda, bilinenden çok farklı bir yorumla noktalanıyor: "Yecüc-Mecüc denilen yaratıklar ve onlarla insanlar arasına çekilen set, dünyada değil uzayın derinliklerinde aranmalıdır." Zülkarneyn ayetlerine göre Yecüc-Mecüc'ün yaşadığı yer iki nebula arasında. Bu gezegenin üst katmanlarında metan, hidrojen gibi yanıcı gazlardan oluşan bir tabaka var.


HZ. ZULKARNEYN
İnternet'de yer alan ve gerek Kuran'dan, gerekse bazı panellerden aktarılan görüşlerde çoğu kez Zülkarneyn, Hz. Zülkarneyn olarak anılıyor. Ayetlerde Zülkarneyn'e Allah tarafından verilen "Sebep" ile ilgili yorumlar da çarpıcı. "Sebep" Arapça'da, "Hurma ağacına çıkmaya yarayan ip..." Türe, ayetlerde ‘sebep’ sözcüğünün "göğe çıkmaya vasıta şey" manasında kullanıldığını ifade ediyor. İnternet'teki bilgiler arasında, Zülkarneyn'in "belki de Hz. İbrahim zamanında yaşadığı ve Hz. Hızır'dan ders aldığı" da yer alıyor.


ve diğer bilgiler :
Kur-an'da bu kavmin güneşe yakın bir yerde bulunduğu belirtilmiştir.Cezalandırılmadan önce uzayda bulunan diğer kavimlere kötülük yapmaktaydılar.Yine Kur-an'da geçen ve kim olduğu tam olarak bilinemeyen Zulkarneyn adlı kişi Allah'ın izniyle çok istediği uzayın keşfine çıkar.Karşılaştığı bütün kavimler Yecüc Mecüclerin yaptığı kötülükler ve zorbalıklardan bahseder.Bunun üzerine Yecüc Mecüc'lerin atmosferini zehirli gazlarla çevirir.Bundan sonra diğer uzay kavimleri rahat bir nefes alır.Taa ki kıyamete kadar kıyamet yaklaştığında Yecüc Mecücler engeli aşıp dünyayı kötülüğe boğup her tarafı talan edecekler.Kimilerine göre boylarının çok küçük yaratıklar olduğu söylenmektedir.Burada bir parantez açmak istiyorum.Kur-an'da anlatılanlar uzayda hayat olduğunu destekliyor.

ayrıca Kıyamete yakın bir diğer gelişmede Deccal'ın çıkması.Deccal ilk önce insanlara inanılmaz iyilik yapıp,etrafında toplanmasını sağlayacak.Daha sonra peygamberlik iddiasında bulunacak. Bazı söylentilere göre deccal tek gözlü,herkesi kandıran ve herkesi işinden alıkoyan bir yaratık denmiştir.Bunun takibinde bazı ilim adamları bunu tıpa tıp televizyona benzetmişlerdir.

Diğer bir olay ise yerin dibinde Dabbe-tül arz adında bir yaratığın çıkıp müslüman ve olmayanları bir mühürle ayırt etmesidir.

İsa'nın gökten inip deccal ile kapışması diğer bir olaydır.

Naomi Campbell Gizli Çekim Görüntüleri

http://i27.tinypic.com/33kvyj6.jpg

http://i28.tinypic.com/cqkp.jpg

Top model Naomi Campbell, milyarder işadamı sevgilisi Vladislav Doronin’le Sardunya Adası’ndaki tatili sırasında bikinili görüntülendi…

HALLE BERRY SEKS YAPARKEN SESİNİ DİNLEYİN


Gösteri dünyasının ünlülerinin hayatlarına ilişkin hemen her ayrıntı merak ediliyor. Bunlar arasında en çok ilgi uyandıranlardan biri de kapalı kapılar ardındaki mahrem anları. Kimi ünlüler bu konuda konuşmayı sevmiyor. Ama bazıları için bu anları anlatmak da ayrı bir zevk.

Güzel yıldız Halle Berry, yaşadığı ilişkilerinde sesini kaydetmeyi çok sevdiğini açıkladı.

Ashley Greene Çıplak Pozlarını İzle

http://depo.gecce.org/deppo/2009/08/gecce_3291816.jpg

Twilight filmiyle yıldızı parlayan Ashley Greene'in çıplak fotoğrafları internete düştü.Sanal alemde tıklanma rekorları kıran fotoğrafların,oyuncunun bilgisi dışında sızdığı belirtilirken,fotoğrafları kimin internete sızdırdığı henüz bilinmiyor

KATİE PRİCE SEKS VİDEOSU

http://depo.gecce.org/deppo/2009/06/gecce_1718342.jpg

http://depo.gecce.org/deppo/2009/08/gecce_7264326.jpg
Seksi yıldız fena dağıttı!..

Gece kulübünde alkolü fazla kaçıran İngiliz model Katie Price yani nam-ı değer Jordan, derin dekolteli kıyafetiyle kameralara adeta göğüs şov yaptı.

EBRU ŞALLI YEPYENİ KİLOT FİRİKĞİ

Defilede Ebru Şallı Rüzgarı Esti...

Bu gece Esma Sultan Yalısında düzenlenen Stefanel defilesini cemiyet ve sanat dünyasından bir çok ünlü sima takip etti.

İçlerinde yabancı konuklarında bulunduğu davetlilerin arasında en çok ilgiyi çeken isimlerin başında ise güzel manken ve sunucu Ebru Şallı oldu.

Uzun zamandır her davete eşi ile katılan Şallı bu gece yanlızdı güzel manken sunulan kreasyonları büyük bir dikkatle takip ederken giydiği şık mini elbisesinin azizliğine uğramaktan kurtulamadı ve objektifimize kötü yakalandı.
http://depo.gecce.org/deppo/2009/08/gecce_8820948.JPG


Zirve100 Sayac
Zirve100 Site istatistikleri
Zirve100 Sayac

blogger templates | Make Money Online