21 Ağustos 2009 Cuma

SADECE SEKS İLİŞKİYİ KURTARMAZ

Cinsellik ilişkide önemli. İlişkinin ana motorunun seks olması da geleceğini riske sokar. Öte yandan cinsel ilişkinin sıklığı açısından memnuniyet, cinsel ilişkiden beklentilerin açıkça paylaşılabilmesi, karşı tarafın cinsel isteklerine karşı duyarlılık, her iki taraf için tatmin ediciliği ve cinsel ilişkide korunma yollarında hemfikir olmak da önemli.

3 G KULLANICILARININ DİKKATİNE

Bugün hizmet vermeye başlayacak 3. Nesil cep Telefonu Haberleşme Sistemi'nin (3G) fiyat tarifelerine göre, özel paketlere abone olmadan cep telefonundan internete girenlerin, 1 GB için faturasında ekstra yaklaşık 100 lirayla karşılaşacağı savunuldu.
Tüketiciler Birliği Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Şube Başkanı Mustafa Dinç, tüketicilerin büyük umutlarla beklediği internet tarifelerinin ''tuzaklarla dolu'' olduğunu savunarak, şunları kaydetti:
''Öncelikle cepten mobil internet ya da dizüstü bilgisayarınızdan internete 3G ile erişmek istiyorsanız mutlaka kullanacağınız limitlere uygun bir paket seçmenizde fayda var. Kontörlü hatlarda internet fiyatları haftalık ve faturalı hatlara göre 5 katı daha pahalı.''
Türkcell in faturalı hat aboneleri için 1 GB internet paketini 29 lira, Avea'nın 2 GB için 35 lira, Vodafone'un 1 GB için 30 lira fiyat açıkladığını hatırlatan Dinç, her üç operatörün de uzun süreli abone olan tüketicilere bilgisayarlarında kullanmaları için 3G mobil modem hediye ettiğini belirtti.
Dinç, operatörlerin yurt dışındaki uygulamanın aksine sınırsız tarife açıklamadıklarını vurgulayarak, ''Belirlenen kotanın aşılması durumunda GB başına 50 lira limit aşımı ücreti belirlediler. İnternet kullanıcılarının burada çok dikkatli olmaları gerekiyor. Kullanıcıların bilgisayarlarına kota takip programı yüklemeden 3G internet kullanımına geçmemelerini öneriyoruz. Aksi taktirde tüketici, 1 GB'lık pakete abone olup yanlışlıkla iki film indirirse ay sonunda 29 lira yerine adeta bir sinema salonu kapatacak, 400 lira gibi hatırı sayılır bir fatura ödemek zorunda kalabilir'' dedi.

PARTNERİNİZE GÖBEĞİNİN NE KADARDA ŞİRİN OLDUĞUNU SAKIN SÖYLEMEYİN.

Özellikle göbeğine isim takmak, geri dönüşü olmayan yoldan "inişe" neden olabilir. Selülitlerinize "portakalcıklarım" denmesini istemezdiniz değil mi?

ERKEĞİNİZİN REHBERİ OLUN

Kadınlar kimi zaman yatakta tutkuyu, kimi zaman da romantizmi yaşamak isterler. Ne istediğiniz konusunda ona ipuçları vermelisiniz. Uzmanlara göre kadınlar için baştan çıkmış bir erkeği yönlendirmek daha kolaydır. Romantik bir gece yaşamak istediğinizi, gecenin başında şefkatli dokunuşlarınızla veya güzel bir masajla ona belli etmenizde yarar var.

İŞTAH AÇICILARIN ÖNEMİ

Her kadın, erkekler tarafından arzulandığını hissetmek ister. Çoğu çift şehvetin rüzgârına kapılarak ateşleyici adımları es geçer. Uzmanlar geçici zevk ertelemelerinin tutkulu bir sevişmeye ön ayak olduğunu belirtiyorlar ancak bunu uygularken ertelemekle vazgeçmek arasındaki sınırları iyi belirlemenizde fayda var. Aksi takdirde tutkulu bir sevişme yerine sizden uzaklaşan ilgisiz bir erkekle yüz yüze gelebilirsiniz. Nasıl aperatifler ana yemek öncesi iştah açıcı etkisini gösteriyorsa, zevk ertelemeleri de seksin iştah açıcıları sayılabilir.

GECE HAZIRLIKLARINA ERKEN BAŞLAYIN

Tutku tohumlarım erken ekerseniz, onu daha uzun süre yaşatabilirsiniz. "302 Advanced Techniques for Driving a Man Wild in Bed" (Erkeği Yatakta Baştan Çıkarmanın Gelişmiş 302 Yöntemi) kitabının yazarı Olivia St. Claire'e göre; ateşli bir gece geçirmek istiyorsanız, gecenin hazırlıklarına sabahtan başlamalısınız.
Arabasının sileceklerine sıkıştırdığınız şehvetli mesajlar ya da işe gitmeden önce vereceğiniz tutku dolu öpücük, bilinçaltında onun geceye konsantre olmasını sağlayacaktır. Tartışmaların veya aksiliklerin gecenizi bozmasına izin vermeyin ve yaşayacağınız ateşli dakikalara odaklanarak her şeyi unutun.

İLİŞKİNİZİN GELECEĞİ HAKKINDA AHRET SORULARI SORMAYIN.

İlişkinizin ciddileşme şansı varsa bile böyle konuşarak onu kendinizden uzaklaştıracağınızdan kesinlikle emin olabilirsiniz.

YATAKTA PASİFKALMAKTAN KORKMAYIN

Adalet duygusu gelişmiş her kadın gibi belki siz de sevişirken bütün işi partnerinize bırakmaktan hoşlanmıyor, ne kadar bitkin ya da gergin olsanız da belli oranda katılım göstermek, yani parmağınızı kıpırdatacak haliniz olmadığı halde hareket etmek istiyor olabilirsiniz. Ne de olsa yatakta put gibi yatıp kendisine 'bir şeyler yapılmasını' bekleyen bir kadından hiçbir erkek haz etmez. Fakat burada es geçtiğiniz bir nokta var, teslimiyetten kaynaklanan pasiflikle isteksizlikten kaynaklanan pasiflik arasındaki fark.

Akıllı ve sağduyulu bir erkek bu farkı iyi bilir ve kollarındaki kadının teslimiyetten ileri gelen pasifliğini, kendini onun ellerine bırakmasını 'sıkıcılık' olarak nitelemeye kalkmaz. Eğer partneriniz o gece sizden bir nebze daha enerjikse ve siz tam anlamıyla 'istek var, kuvvet yok' durumundaysanız, rahatça uzanıp keyfini çıkarabilirsiniz. Bu durumda, aldığınız yoğun zevki belli etmeniz onun kendisini mutlu ve gururlu hissetmesine yetecektir.

PARTNERİNİZİN ÇALAN TELEFONU YANITLAMAYIN VEYA MESAJ ATMAYIN.

Onunla birlikte değilken en yakın arkadaşınızla her şeyi paylaşmakla, "Şu an kiminle olduğuma inanamazsın" mesajı yazmak arasında dağlar kadar fark var. Üstelik anılarınızı paylaşmak (ve belki de onlara gülmek) için daha çok zamanınız var.

SUDA EN GÜZEL CİNSEL İLİŞKİ POZİSYONLARI

Seks deyince akla ilk ıslak ve ateşli kelimeleri geliyor. Özelliklede su içindeyseniz. Suda seksinde kendine göre tehlikeleri var.

Sualtında cinsellik yaşamak isteyenler ise çok dikkat etmeli. Suda tehlikesiz bir cinsellik için bu tavsiyelere gözatın.

Seksi ama güvenli mi?

Suda seks eğlenceli gözükebilir ama güvenli değildir. Suyun içinde kondom kullanamazsınız. Araştırmalara göre klor ve sıcak su prezervatifin sağlamlığını bozuyor. Bir diğer problemde sudan dolayı kondomun kayması ve çıkması. Yedek kondom almakta yararvar.

Islak kalın

Su içinde olduğunuz için kuruluk olmayacağını düşünürüz. Su kadınlarda bazı durumlarda vajinal bölgelerinde kurumaya yol açabilir. Siz kuruluk için çeşitli kremleri yinede kullanın.

Biraz ıslanma vakti

Yukardaki gerekli önlemleri aldıktan sonra artık suda aşkı yaşayabilirsiniz.

Havuzda: Burada seçiminiz özel havuzunuzdan olmalı. Havuzda yüksek klor kadınlarda enfeksiyona yol açabilir buna dikkat etmek gerek. Havuzda merdiven ve köşeler sizin daha kolay cinselliği yaşamanızı sağlayacaktır.

Küvette-duşta: Eğer küvetiniz küçükse partnerinizle rahat hareket edemeyebilrisiniz ama duş seks için daha ideal biryerdir. Hem su partnerinizi rahatsız etmeyecek hem de geniş alan kolayınıza gelecektir. Duşta tehlike dolu dakikalar yaşamamak için ayağınız kaymasın diye terlik giyebilirsiniz yada yere birşey serebilirsiniz.

Açık sular: Kadınların vajinaları için tuzlu su en iyi seçenek değildir. O yüzden daha kısa ve kolay bir seks deneyin. Kum kaçmalarınada dikkat etmeniz gerekiyor. Ayaklarınızın yere basması ve dalgasız bir günün seçilmeside gerekiyor. Ve özelliklede boş olan bir saat ve plaj bulmalısınız.

Sulu rüyalar

Suda cinsellik hijyenik açıdan tehlikeler taşısada fantezi için önsevişme hadisesini planlayabilirsiniz. Daha sonra da ateşli bir seks için hazır olun.

YATAKTA PARTNERDEN FARKLI İSTEK KORKULARI

Yatakta tembelseniz, klasik yöntemlerden hoşlanıyor ve bu yüzden genellikle klasik pozisyonları tercih ediyorsanız, partneriniz bu durumdan sıkılabilir. Kısaca sevişmede "ön sevişme +misyoner pozisyonu paketi" çoğu zaman erkekleri tatmin etmeyebilir. En zoru da farklı oyunlar ya da pozisyonlar denemek istememenize rağmen, partnerinizin ısrar etmesi ve yatak odasına her seferinde değişik sürprizlerle gelmesidir. Neyle karşılaşacağınızı bilememek seks öncesi sizde stres yaratıp sevişme istediğinizi öldürürken, sevişirken asla zevk almayacağınızı düşündüğünüz bir pozisyon önereceği korkusu da sizi ciddi anlamda strese sokabilir. Partnerinizi incitmekten korktuğunuz için onunla duygularınızı paylaşmamanız ve sorunu içinize atmanız sorunu daha da çetrefilleştirebilir. İstemeden, zorla sevişmek size zevk vermediği gibi partnerinizi de olumsuz etkileyebilir.

Nasıl cool kalınır?
Uzmanların da altını çizdiği gibi monotonluk ve sıradanlığın seks hayatını ele geçirmeye başlamasıyla beraber erkekler sıkılmaya ve yeni arayışlara girmeye yönelirler. Bu, bir ölçüye kadar normal sayılabilir, öncelikle ilişkinizi zedelememek için partnerinizle konuşabilir, uygun bir dille önerdiği radikal yeniliklerden çok da fazla hoşlanmadığınızı anlatabilirsiniz. Hatta madem monotonluğu kırmak istiyor, o halde ipleri ele geçirebilir ve sizin de hoşunuza gidecek küçük sürprizlerle onu şaşırtabilirsiniz.
Kısacası partnerinizden çok daha hızlı davranarak seks hayatında kontrolü ele geçirebilir, zevk alacağınız küçük oyunlarla partnerinizin size istemediğiniz şeyler yaptırmasını önleyebilirsiniz. Gün içinde ona erotik mesajlar atabilir, seksi bir iç çamaşırı aldığınızı ve onu hemen denemek istediğinizi söyleyip onu heyecanlandırmayı deneyebilirsiniz. Böylece aldığınız küçük inisiyatiflerle hem seks hayatınız renklenecek hem de hoşunuza gitmeyen durumlar içine girmemiş olacaksınız.


Zirve100 Sayac
Zirve100 Site istatistikleri
Zirve100 Sayac

blogger templates | Make Money Online