21 Haziran 2009 Pazar

Münevver Karabulut cinayeti

İstanbul Valisi Muammer Güler, Münevver Karabulut'un öldürülmesi olayını aydınlatmanın kendileri için bir borç olduğunu belirterek, "Onu da yerine getirmek için arkadaşlarım büyük bir gayretle çalışıyorlar" dedi.

http://www.haberciniz.biz/images/news/21276.jpg

Babalar Günü dolayısıyla Darülaceze'de düzenlenen programın ardından basın mensuplarının Münevver Karabulut'un öldürülmesine yönelik sorularını yanıtlayan Güler, Münevver Karabulut cinayetinin kendileriyle ilgili, değerlendirme ve cinayetin asli faillerinin tespiti yönünden bir sıkıntı olmadığını, olayın sadece asli failin yakalanmamasıyla ilgili olduğunu, şu anda asli fail yakalansa olayın diğer boyutlarının da ortaya çıkacağını belirtti.

Güler, "Başka faillerin olup olmadığı" yönünden adli incelemelerin sürdüğünü hatırlatarak şöyle konuştu:

"Adliyeyle ilgili benim söyleyeceğim hiçbir şey yok. Hiçbir zaman adli süreçle ilgili bir yorumda bulunmadım, bulunmam da zaten. Failin yakalanması konusunda ailesine olan çağrımızı, o konudaki manevi mükellefiyetlerini tekrar hatırlattım kendilerine. Bulacağız. Babalar Günü'nde kendisinin acısını paylaşıyorum. Evladına tekrar Allah'tan rahmet diliyorum.

Bugün Babalar Günü. Böyle bir günü yaşamaları onlar için son derece acı vericidir. Baba olan bunun ne olduğunu anlar. Toplum olarak bu acıyı paylaşıyoruz. Bu olayın aydınlatılması bizim için bir borçtur. Onu da yerine getirmek için arkadaşlarım büyük bir gayretle çalışıyorlar."

Güler, "Zanlının Rusya'da olduğu söyleniyor" hatırlatması üzerine, "Rusya'da olduğu söyleniyor, başka yerlerde olduğu söyleniyor. İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranıyor. Başka yapılan çalışmalar da var. En kısa sürede yakalanması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi.

0 Comments:


Zirve100 Sayac
Zirve100 Site istatistikleri
Zirve100 Sayac

blogger templates | Make Money Online