16 Mayıs 2009 Cumartesi

Bülent Ersoy Zeki Müren Öpüşme görüntüleri

http://www.haberform.com/images/news/15973.jpg

Bülent Ersoy ve Zeki Müren'in dudak dudağa çekilmiş görüntüleri gündeme bomba gibi düşmüştü. İşte o güne tanıklık eden Tele Magazin ve Hey Dergilerinde muhabir olarak çalışan Genel Yayın Yönetmeni Nurcan Sabur haberin detayını ilk kez aktarıyor.

Sabur'un sahibi olduğu sitesi ikilinin olay fotoğraflarına dair 29 yıl aradan sonra şok görüntülere yer verdi.. İşte Müren ve Ersoy'un tarihe geçen o öpüşmesi ve gecede yaşananlar neler yaşandığına dair haber:
Bugüne kadar birbirleri hakkında söylemedik söz bırakmayan Zeki Müren ile Bülent Ersoy ilk kez geçen cuma gecesi İstanbul'da bir gazinoda karşı karşıya geldiler. Buluştukları gazinonun assolisti Nigar Uluerer tarafından tanıştırıldılar. Sonra Bülent Ersoy, Onun yolunda yürüyorum. dediği Zeki Müren'in elini öptü. O da bu sevgi gösterisini karşılıksız bırakmamak için dudaklarını Ersoy'a uzattı. Resmen erkek olduklarını unutup dudak dudağa öpüştüler.

Nigar Uluerer, Bülent Ersoy'un elinden tutup sahneden indirdi ve doğruca Zeki Müren'nin bulunduğu masaya götürdü. Karşılaşmaları öylesine ani olmuştu ki Zeki Müren ayağa kalkacak zaman bulamadı bunun üzerine Bülent Ersoy elleriyle Müren'in yanaklarını sarıp dudaklarına doğru uzandı. Hareket öylesine ani olmuştu ki öpüşüp öpüşemedikleri anlaşılamadı bile. Arkasından birlikte sahneye çıktılar. Ersoy Zeki bey benim ustamdır. Onun yolundan yürüyorum. Sanatına ve kişiliğine her zaman saygım vardır. İşte sizlerin huzurunda bunu kanıtlamak için elini öpüyorum. dedi. Sonra da dediğini yaptı ve Zeki Müren'in elini öptü. Salonda bulunan tüm seyirciler hayret dolu bakışlar arasında onları izliyor ve buna bir anlam vermeye çalışıyorlardı. Sanki aylardır birbirleri hakkında konuşan onlar değildi.

İşte tarihi buluşma anı bugüne kadar sürekli olarak birbirleri hakkında konuşan Zeki Müren ve Bülent Ersoy, Gülizar Gazinosu'nun sahnesinde yüzlerce seyircinin karşısında erkek olduklarını unutup dudak dudağa öpüştüler.Anlaşılan onların öpüşme sahnesi Nigar Uluerer'in de garibine gitmiş olacak ki Zeki Müren'in koluna girmiş "oooo" der gibi bakıyordu.

0 Comments:


Zirve100 Sayac
Zirve100 Site istatistikleri
Zirve100 Sayac

blogger templates | Make Money Online