16 Nisan 2009 Perşembe

Aysun Kayacıya Tecavüz Tehdidi

Ünlü manken Aysun Kayacı ile babası Selahattin Kayacı arasındaki polemik büyüyor. Aysun Kayacı babısının annesi ve kendisini tehdit ettiğini ileri sürerek suç duyurusunda bulundu. Babasının annesine 'Seni kaçırtır herkese tecavüz ettiririm' dediğini iddia etti. Kendisini de satmakla tehdit ettiğini söyledi. Baba iddiaları yalanladı.
SENİ KAÇIRTIR HERKESE TECAVÜZ ETTİRİRİM
Habertürk'ün haberine göre Aysun Kayacı, babası Selahattin Kayacı'nın annesi ve kendisini tehdit ettiğini ileri sürerek savcılığa başvurdu. Kayacı ifadesinde, babasının annesine, “Seni kaçırtır, herkese tecavüz ettiririm. Kızının yüzünü mahvettiririm. TV'de o....luklarınızı anlatır, rezil ederim. Sizi öldüreceğim” diye hakaret ettiğini belirtti.

Babası Selahattin Kayacı'nın doğduğundan beri babalık görevlerini yerine getirmediğini söyleyen ünlü manken Kayacı savcılıkta verdiği ifadesinde, babasının eve nadiren geldiğini ve annesinin ablasıyla kendisine baktığını belirtti.
SENİ OLMADIK YERLERE SATACAĞIM

Babasının geçen doğum gününde kendisinden bazı isteklerde bulunduğunu ifade eden Kayacı “Bu talepleri yerine getirmeyeceğimi söylediğimde bana ‘Sen görürsün gününü. Seni yaşatmayacağım. Seni rezil edeceğim olmadık yerlere satacağım” şeklinde tehdit ettiğini belirtti. Şikayetçi olduğunu tekrar eden ünlü manken, babasının cep telefonunu ve adresini savcılığa bildirdi.

BABA YALANLADI

Baba Kayacı ise tehdit iddialarını yalanladı. Kızı ve eski eşinin kendisi hakkında şizofren, alkolik, gibi sözler yayarak kendisine iftira attığını ifade eden Selahattin Kayacı, “Ben hiçbir zaman Aysun'dan da annesinden de para istemedim. Zaten emekli aylığım var” dedi.

0 Comments:


Zirve100 Sayac
Zirve100 Site istatistikleri
Zirve100 Sayac

blogger templates | Make Money Online