21 Ağustos 2009 Cuma

YATAKTA PARTNERDEN FARKLI İSTEK KORKULARI

Yatakta tembelseniz, klasik yöntemlerden hoşlanıyor ve bu yüzden genellikle klasik pozisyonları tercih ediyorsanız, partneriniz bu durumdan sıkılabilir. Kısaca sevişmede "ön sevişme +misyoner pozisyonu paketi" çoğu zaman erkekleri tatmin etmeyebilir. En zoru da farklı oyunlar ya da pozisyonlar denemek istememenize rağmen, partnerinizin ısrar etmesi ve yatak odasına her seferinde değişik sürprizlerle gelmesidir. Neyle karşılaşacağınızı bilememek seks öncesi sizde stres yaratıp sevişme istediğinizi öldürürken, sevişirken asla zevk almayacağınızı düşündüğünüz bir pozisyon önereceği korkusu da sizi ciddi anlamda strese sokabilir. Partnerinizi incitmekten korktuğunuz için onunla duygularınızı paylaşmamanız ve sorunu içinize atmanız sorunu daha da çetrefilleştirebilir. İstemeden, zorla sevişmek size zevk vermediği gibi partnerinizi de olumsuz etkileyebilir.

Nasıl cool kalınır?
Uzmanların da altını çizdiği gibi monotonluk ve sıradanlığın seks hayatını ele geçirmeye başlamasıyla beraber erkekler sıkılmaya ve yeni arayışlara girmeye yönelirler. Bu, bir ölçüye kadar normal sayılabilir, öncelikle ilişkinizi zedelememek için partnerinizle konuşabilir, uygun bir dille önerdiği radikal yeniliklerden çok da fazla hoşlanmadığınızı anlatabilirsiniz. Hatta madem monotonluğu kırmak istiyor, o halde ipleri ele geçirebilir ve sizin de hoşunuza gidecek küçük sürprizlerle onu şaşırtabilirsiniz.
Kısacası partnerinizden çok daha hızlı davranarak seks hayatında kontrolü ele geçirebilir, zevk alacağınız küçük oyunlarla partnerinizin size istemediğiniz şeyler yaptırmasını önleyebilirsiniz. Gün içinde ona erotik mesajlar atabilir, seksi bir iç çamaşırı aldığınızı ve onu hemen denemek istediğinizi söyleyip onu heyecanlandırmayı deneyebilirsiniz. Böylece aldığınız küçük inisiyatiflerle hem seks hayatınız renklenecek hem de hoşunuza gitmeyen durumlar içine girmemiş olacaksınız.

0 Comments:


Zirve100 Sayac
Zirve100 Site istatistikleri
Zirve100 Sayac

blogger templates | Make Money Online