İYİ ÇAY İÇİN BİRKAÇ ÖNERİ
Su on saniyeden fazla kaynayıp fokurdamamalıdır yoksa gereğinden fazal oksijen kaybeder.
Soğumuş suyu asla yeniden kaynatmamak gerekir.
Demlenmiş çayı porselen çaydanlığa boşaltmadan önce bir kez karıştırın.
Yeşil çay, altlığı olmayan fincanla, siyah çay ise altlıklı fincanla sunulur.
Demliğin, çaydanlığın ve çay bardaklarının metal olmamaları ve deterjanla yıkanmamaları gerekir. Metal çaydanlıkta yapılan çayda metal tadı olur.
14 Ağustos 2009 Cuma
İYİ ÇAY İÇİN BİRKAÇ ÖNERİ
Gönderen en-guncel-videolar zaman: 12:30
Etiketler: İYİ ÇAY İÇİN BİRKAÇ ÖNERİ
Subscribe to:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 Comments:
Post a Comment