24 Mayıs 2009 Pazar

Sezen Aksu Urfa Konseri

III. Uluslararası Halil İbrahim Buluşmalarının ikinci günü Sezen Aksu konseri ile son buldu. İpragaz'ın sponsorluğunda; Halil İbrahim Buluşmaları kapsamında, pop müziğinin önde gelen isimlerinden Sezen Aksu 20 yıl aradan sonra Şanlıurfa'da 11 Nisan Şehir Stadyumunda konser verdi. Saat 21.30'da başlayan Sezen Aksu'nun konserini Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan, Filistin Büyükelçisi Nebil Maruf, İsrail Büyükelçisi Gaby Levy, Vali Yardımcıları ve mülki idare amirleri ile vatandaşlar dinledi
http://www.urfahabermerkezi.net/resimler/haber/4874585874845.jpg
Vatandaşların ünlü sanatçıya büyük ilgi gösterdiği konserde Sezen Aksu, birbirinden güzel şarnkılarını seslendirdi. Sezen Aksu'nun şarkılarına eşlik eden vatandaşlar, şanatçıyı 20 yıl aradan sonra Şanlıurfa'da görüp dinlemenin keyfini yaşadı.



III. Uluslararası Halil İbrahim Buluşmaları kapsamında vatandaşlar Macar şarkıcı Hannah Berger ile Türk Tasavvuf Müziği sanatçısı Sami Savni Özer'den sonra Türk Pop müziğinin en önemli isimlerinden Sezen Aksu'yu da ücretsiz olarak dinlerken; Filistin Büyükelçisi Nebil Maruf ile İsrail Büyükelçisi Gaby Levy de birlikte dinledi.

0 Comments:


Zirve100 Sayac
Zirve100 Site istatistikleri
Zirve100 Sayac

blogger templates | Make Money Online